Lehdistötiedotteet

Technopoliksen Liettuan kampus sai maan ensimmäisen LEED-ympäristösertifikaatin

TECHNOPOLIS OYJ        LEHDISTÖTIEDOTE          18.11.2015 klo 9.00

Technopoliksen Liettuan kampus sai maan ensimmäisen LEED-ympäristösertifikaatin 

Technopoliksen Liettuan Ozasin kampuksen kaikki kolme rakennusta ovat nyt saavuttaneet kultaisen Leadership in Energy and Environmental Design (LEED) -sertifikaatin. Beta-rakennuksen saavuttama luokitus oli ensimmäinen laatuaan Liettuassa. Green Building Partners toimi Technopoliksen LEED-konsulttina.

US Green Building Councilin myöntämä sertifiointi varmistaa rakennusten ylläpidon, sisäympäristön ja toiminnan ympäristötehokkuuden. Technopoliksen Ozasin kampuksella toimii 14 kansainvälistä ja paikallista yhtiötä, jotka työllistävät noin 3 700 henkeä.

“Haluamme tarjota parasta sekä meidän nykyisille että tuleville asiakkaille. Laatu ja ympäristöön liittyvä vastuullisuus ovat meille tärkeitä asioita, ja olemme ottaneet kansainvälisesti tunnetun kolmannen osapuolen sertifikaatin osaksi laadunvarmistusprosessia”, sanoo Lina Paukste, Vilnan liiketoiminta-alueen johtaja. “Olemme ylpeitä, että rakennuksemme sai Liettuan ensimmäisen LEED-sertifikaatin.”

Technopoliksen Ozasin kampuksella on tällä hetkellä kolme rakennusta. Lisäksi rakenteilla on kaksi uutta taloa, jotka otetaan käyttöön loppuvuodesta 2016. Myös ne rakennetaan LEEDin mukaisesti. Uusien rakennusten valmistuttua bruttomääräinen vuokrattava pinta-ala kasvaa noin 42 300 neliömetristä 65 000 neliömetriin.

Lisätietoja englanniksi, ota ystävällisesti yhteyttä:

Lina Paukste
Liiketoiminta-alueen johtaja, Vilna
puh. +370 699 425 25
s-posti: lina.paukste@technopolis.fi

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen yritysten toimintaan ja menestykseen viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 47 000 työntekijälle Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssiin.