Lehdistötiedotteet

Technopoliksen sopimus OP-Pohjola-ryhmän kanssa saa jatkoa

TECHNOPOLIS OYJ                                          LEHDISTÖTIEDOTE         15.09.2011 klo 10.00

Technopoliksen sopimus OP-Pohjola-ryhmän kanssa saa jatkoa

OP-Pohjola-ryhmään kuuluva Pohjola Vakuutus Oy vuokraa Oulun Technopoliksesta 1 372 jyvitettyä neliömetriä toimitilaa tammikuun 2012 alusta. Sopimus on voimassa vähintään 5 vuotta. Toimitiloihin tulee Pohjola Vakuutuksen vahinkovakuutuksen toimintoja.

“Pohjola Vakuutuksen kanssa solmitun sopimuksen myötä Oulun asiakaskuntamme monipuolistuu palvelusektorin toimijalla, jolla on vahvat kasvunäkymät ja vankka sitoutuminen alueellemme”, toteaa Technopolis Oulun toimintojen johtaja Juha Juntunen.

”Oulun työmarkkinat ovat olleet meille positiivinen yllätys ja on helppo ennustaa, että toimintamme tulee laajenemaan Oulussa. On hieno, että saamme keskitettyä OP-Pohjolan toimintoja samaan kiinteistöön ja samalla voimme varmistaa mahdollisuudet toimintojemme laajentamiseen, toteaa johtaja Pauli Sarelius Pohjola Vakuutuksesta.

Technopolis solmi vastikään merkittävän sopimuksen myös OP-Pohjola-ryhmän kuuluvan OP Palvelut Oy:n kanssa OP-Pohjola-ryhmän Mobiilipalvelujen ja sähköisen myynnin kehitysyksiköstä sekä ICT-osaamiskeskuksesta. Nyt tehdyn sopimuksen myötä molemmat OP-Pohjola-ryhmään kuuluvat toimijat sijoittuvat samaan kiinteistöön Elektroniikkatielle yhteensä 3485 jyvitettyä neliömetriä käsittäviin toimitiloihin.

Technopolis Oyj

Keith Silverang
toimitusjohtaja
p. 040 566 7785

Juha Juntunen
Johtaja, Oulun toiminnot
p. 040 722 5135

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi