Lehdistötiedotteet

Technopolis investoi 18,3 miljoonaa euroa Helsinki-Vantaan lentokenttäkampuksen laajennukseen

TECHNOPOLIS OYJ         LEHDISTÖTIEDOTE         28.3.2014 klo 9.30

Technopolis investoi 18,3 miljoonaa euroa Helsinki-Vantaan lentokenttäkampuksen laajennukseen

Technopolis Oyj jatkaa ripeää kasvuaan pääkaupunkiseudun avainpaikoilla investoimalla Helsinki-Vantaan lentokenttäkampuksen laajennukseen 18,3 miljoonan euroa. Suunniteltu laajennus sisältää toimisto-osan, jonka vuokrattavissa oleva pinta-ala on noin 5 300 neliömetriä sekä pysäköintitalon 272 autopaikalle.

Uusi laajennusosa tarjoaa yrityksille parhaat tilat toimia ja menestyä. Sen arvioidaan valmistuvan samanaikaisesti kehäradan kanssa, joka yhdistää Technopolis Helsinki-Vantaan sekä lentokenttään että Helsingin keskustaan.

”Helsinki-Vantaan kampus on aina ollut asiakkaiden kannalta sijainniltaan erinomainen. Tulevan rautatieaseman ja kampuksen siihen liittävän sillan vuoksi voimme sanoa, ettei kenelläkään ole lentokentän alueella parempaa sijaintia kuin Technopoliksella”, sanoo Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang. ”Uskomme tämän antavan hyvät lähtökohdat laajennusinvestoinnille.”

Uusi talo kasvattaa kampuksen vuokrattavan pinta-alan yhteensä 25 500 neliömetriin. Kampuksella on vielä käyttämätöntä rakennusoikeutta 33 300 neliömetriä.

Helsinki-Vantaan kampuksen taloudellinen vuokrausaste on yli 91 prosenttia ja markkinoiden nettotuottovaade 7,4 prosenttia. Laajennusosan esivuokrausaste on 30 prosenttia ja yhtiö arvioi sen vakiintuneen nettotuoton nousevan 8 prosenttiin. Technopolis on aiemmin investoinut tonttiin ja suunnitteluun yhteensä 1,9 miljoonaa euroa.

Technopolis Oyj
Keith Silverang
toimitusjohtaja
p. 040 566 7785

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen yritysten toimintaan ja menestykseen viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 21 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 500 yritykselle ja 32 000 työntekijälle Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssiin.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi


NÄKYMÄ RAVINTOLALLE.pdf 
NÄKYMIÄ LENTOASEMANTIELTÄ.pdf 
NÄKYMÄT SILLALTA.PDF 
ALUEKUVA 1_2500.pdf