Lehdistötiedotteet

Technopolis järjestämässä kansainvälisen tason sijoitustapahtumaa Espoossa

TECHNOPOLIS OYJ        LEHDISTÖTIEDOTE         27.1.2011 KLO 15:00

 

Technopolis järjestämässä kansainvälisen tason sijoitustapahtumaa Espoossa

 

Ennätysmäärä kansainvälisiä pääomasijoittajia osallistuu Suomen Teollisuussijoituksen, Tekesin ja Finnveran yhteistyössä Technopoliksen kanssa tänään Espoossa järjestämään kansainväliseen sijoittajatapahtumaan

Enterprise Finland Venture Forumin kokoaa yhteen maanlupaavimmat kasvuvaiheen teknologiayritykset sekä suomalaiset ja kansainväliset pääomasijoittajat. Tapahtuman aikana yritykset esittelevät toimintaansa ja rahoitustarvettaan sijoittajille, minkä jälkeen yritykset ja sijoittajat jatkavat neuvotteluja keskenään.

”Tilaisuuden tavoitteena on avata suomalaisille kasvuyrityksille väylä kansainvälisten pääomasijoittajien näköpiiriin. Tavoite näyttäisi toteutuvan erinomaisesti, sillä täällä on tänään ennätysmäärä rahoittajia, kaiken kaikkiaan 37 organisaatiosta, joista peräti 18 on kansainvälisiä”, iloitsee tapahtuman järjestelyistä vastaava Karita Huotari Technopoliksesta.

Kolmisenkymmentä suomalaista teknologialupausta houkuttelivat tapahtumaan mukaan sijoittajia muun muassa Lontoosta ja Pohjoismaista, joukossa toimijoita kuten Accel Partners, DFJ Esprit ja Index Ventures.Ruotsalaisen Creandumin sijoitussalkkuun on kuulunut suomalaisia teknologiayrityksiä jo monen vuoden ajan. “Suomesta on tullut viime aikoina monia mielenkiintoisia yrityksiä kuten Sulake, Rovio ja Applifier. Me etsimme jatkuvasti lisää sijoituskohteita Suomesta, ja sen takia tulimmekin tänne nyt tapaamaan innostavia ja mielenkiintoisia yrittäjiä”, kertoo Daniel Blomquist Creandumista.

Tapahtumassa kuullaan pääpuhujina olympiavoittaja Tapio Korjusta Huippu-urheilun muutostyöryhmästä ja Ville Heijaria Roviosta, jotka käyvät puheenvuoroissaan läpi huippu-urheilun ja teknologiayrittäjyyden yhteneväisyyksiä sekä suomalaista Angry Birds – menestystarinaa maailmalla.

Enterprise Finland Venture Forum järjestetään osana Yritys-Suomi – palvelukokonaisuutta. Suomalaisia yrityksiä tapahtumassa on mukana 25 ja rahoittajia 37, joista 18 ulkomaalaisia pääomasijoittajia. Lisätietoja (ml. yrityslistaus) tapahtumasta on osoitteessa: www.efvf.fi.

 

 

Technopolis Oyj

Karita Huotari
Head of Strategic Matchmaking Services
p. +358405798757

 

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi