Lehdistötiedotteet

Technopolis järjesti yksityissijoittajille videoseminaarin

TECHNOPOLIS OYJ                  LEHDISTÖTIEDOTE      8.11.2012 klo 18.30

 

Technopolis järjesti yksityissijoittajille videoseminaarin

Technopolis järjesti torstaina 8.11. yksityissijoittajille videoseminaarin, jossa oli mukana yli 70 osallistujaa 10 paikkakunnalla. Yhteistyökumppaninaan Technopoliksella oli Suomen osakesäästäjien paikallisyhdistyksiä eripuolelta Suomea.

– Yleensä tällaiset tapahtumat on suunnattu institutionaalisille sijoittajille. Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten yhtiö voi nykyaikaisin välinein parantaa osakkeenomistajien tasavertaisuutta ja tiedon kulkua, sanoo aktiivisesti tapahtumaa järjestämässä ollut Oulunseudun osakesäästäjien puheenjohtaja Antti Jylhä.

Suuren mielenkiinnon vuoksi videoneuvottelutiloja otettiin käyttöön myös Rovaniemellä ja Kuusamossa. Technopoliksella on yli 5 500 yksityissijoittajaa ja he omistavat noin 16 prosenttia yhtiön osakekannasta. He ovat kolmanneksi suurin sijoittajaryhmä suomalaisten eläkevakuutusyhtiöiden ja ulkomaalaisten sijoittajien jälkeen.

– Tämä on kuluvan vuoden kuudes yksityissijoittajille suunnattu tapahtuma, johon Technopolis osallistuu. Viidessä tapahtumassa yhteistyökumppaneina ovat olleet osakesäästäjien keskusliitto tai sen paikallisyhdistykset, kertoo Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang.

Yhtiö kerää palautetta osallistujilta tapahtuman jälkeen ja aikoo sen mukaan muokata järjestelyitä. Tavoitteena on tehdä tapahtumasta jokavuotinen tilaisuus.
Lisätietoja:

Technopolis Oyj
Keith Silverang
Toimitusjohtaja
Puh. 040 566 7785
sähköposti: keith.silverang@technopolis.fi
Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi

Technopolis Oyj on kiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin erikoistunut pörssiyhtiö. Yhtiö on keskittynyt monikäyttäjäympäristöihin. Sen keskeinen toiminta-ajatus on yhdistää liiketoimintaa tukevat palvelut nykyaikaisiin toimitiloihin ja tarjota asiakkaille joustavat toimintaympäristöt. Technopoliksen tiloissa toimii noin 22 000 ihmistä ja lähes 1 400 yritystä ja yhteisöä Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli 92,8 miljoonaa euroa ja käyttökate 47,5 miljoonaa euroa. Technopolis Oyj:n osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsinkiin.