Pörssitiedotteet

Technopolis laajentaa Vilnan kampusta

TECHNOPOLIS OYJ         PÖRSSITIEDOTE             7.5.2015 klo 10.00

Technopolis laajentaa Vilnan kampusta

Technopolis investoi 35,4 miljoonaa euroa Ozaksen kampuksen laajennukseen Liettuassa Vilnassa. Laajennuksen arvioidaan valmistuvan joulukuussa 2016.

“Kansainväliset yritykset laajentavat toimintojaan Baltiassa ja kysyntä Technopoliksen tiloille ja palveluille Vilnassa on erinomainen,” sanoo Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang. “Meillä on laajennukselle 48 prosenttinen esivuokrausaste ja suurin sopimus on tehty 10 vuodeksi. Kampuksen tämänhetkinen taloudellinen vuokrausaste on 100 prosenttia, joten olemme luottavaisin mielin tekemässä laajennusinvestointia.”

Technopoliksen uusi toimistorakennus kuuluu markkinoilla luokkaan B+, jossa kysyntä on tällä hetkellä erittäin hyvä. Vilnan markkinoiden vuokrausaste luokassa B+ on tällä hetkellä 98,9 prosenttia.

Uuden toimistorakennuksen vuokrattavissa oleva pinta-ala on 21 600 m² ja se nostaa koko kampuksen vuokrattavissa olevan pinta-alan noin 63 300 m²:iin. Laajennukseen tulee myös 390 pysäköintipaikkaa.

Yhtiö arvioi investoinnin ensimmäisen vuoden nettotuoton olevan 7,8 prosenttia ja vakiintuneen nettotuoton 9,8 prosenttia. Markkinoiden nettotuottovaade on 7,9 prosenttia.

Lisätietoja:
Technopolis Oyj
Keith Silverang
Toimitusjohtaja
Puh. 040 566 7785
s-posti: keith.silverang@technopolis.fi

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen yritysten toimintaan ja menestykseen viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 47 000 työntekijälle Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssiin.