Lehdistötiedotteet

Technopolis muuttaa raportointiaan

TECHNOPOLIS OYJ                              SIJOITTAJAUUTINEN         25.4.2014 klo 14.30

Technopolis muuttaa raportointiaan

Technopolis Oyj tulee vuoden 2014 alusta alkaen raportoimaan kolme maantieteellistä segmenttiä aiemman viiden sijaan. Lisäksi yhtiö tulee avaamaan aiempaa tarkemmalla tasolla liikevaihdon ja kulujen rakennetta tuloslaskelmallaan.

Vuoteen 2013 asti maantieteelliset segmentit olivat Suomi, Norja, Viro, Venäjä ja Liettua. Uudet maantieteelliset segmentit ovat Suomi, Baltic Rim ja Skandinavia. Baltic Rim käsittää aiemmin erillisinä raportoidut Viron, Venäjän ja Liettuan. Skandinavia käsittää Norjan.

Vertailuluvut Excel-tiedostona vuodelta 2013 löytyvät tämän tiedotteen liitteenä.

Technopolis Oyj
Pasi Hiedanpää
Sijoittajasuhde- ja viestintäpäällikkö
puh. 050 378 2228

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen yritysten toimintaan ja menestykseen viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 21 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 500 yritykselle ja 32 000 työntekijälle Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssiin.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi


Vertailuluvut.xlsx