Pörssitiedotteet

Technopolis nimittää Sami Juutisen kansainvälisten toimintojen johtajaksi vahvistamaan Technopoliksen nopeaa kasvua

TECHNOPOLIS OYJ                        LEHDISTÖTIEDOTE                              21.12.2010 klo 9.00

Technopolis nimittää Sami Juutisen kansainvälisten toimintojen johtajaksi vahvistamaan Technopoliksen nopeaa kasvua

 

Technopolis toimii nykyisin Suomen lisäksi Venäjällä ja Virossa ja tavoitteena on Euroopan liiketoiminnan nopea kasvattaminen. Kasvuresurssien vahvistamiseksi yhtiö on rekrytoinut Sami Juutisen, 38, kansainvälisten toimintojen johtajaksi ja Technopoliksen johtoryhmän jäseneksi 14.2.2011 alkaen. Hän vastaa Technopoliksen kansainvälisten toimintojen kehittämisestä ja johtamisesta ja raportoi toimitusjohtaja Keith Silverangille.
”Minun pääasiallinen roolini Technopoliksessa tulee olemaan tulevien ostettavien kohteiden etsiminen, kohteiden arviointi ja tämän prosessin käytännön johtaminen. Olen innoissani, kun pääsen johtamaan niin sisäisiä, kuin ulkoisiakin tiimejä, jotka työskentelevät näissä joskus monimutkaisissa prosesseissa. Tulen myös johtamaan integraatioprosessia ja sekä kansainvallisten yksikköjen liiketoimintaa haltuunoton jälkeen”, toteaa Sami Juutinen roolistaan Technopoliksessa.

Sami Juutinen on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti Lapin Yliopistosta ja Master of Laws Kapkaupungin Yliopistosta. Hän siirtyy Technopolikseen Koneelta. Hän on toiminut Kone-konsernissa useissa tehtävissä – viimeisimpänä Koneen Lähi-idän huoltoliiketoiminnasta ja liiketoiminnan kehityksestä vastaavana johtajana.

”Olen erittäin tyytyväinen, kun saamme Samin vahvistamaan kansainvälistä osaamistamme. Technopoliksella on nyt Suomessa, Venäjällä ja Virossa 16 keskusta kahdeksassa kaupungissa. Samin kaltaisella kokemuksella ja asiantuntemuksella meillä on yhä paremmat resurssit toteuttaa ripeä, mutta kannattava kansainvälinen kasvu”, toteaa toimitusjohtaja Keith Silverang

Technopoliksen kansainvälistä kehitystä on johtanut syyskuusta 2008 lähtien hallituksen puheenjohtaja Pertti Huuskonen. ”Yhtiön ainutlaatuinen palvelukonsepti on saanut erinomaisen vastaanoton Euroopassa ja olen vakuuttunut yhtiön ripeän kansainvälistymisen jatkuvan Samin ottaessa vetovastuun”, katsoo Pertti Huuskonen. ”Technopolis-konseptin ainutlaatuisuuden osoittaa sekin, että olemme voineet rahoittaa kasvua vahvojen kansainvälisten erityisrahoittajien, kuten Euroopan Investointipankin (EIB) ja Euroopan Jälleenrakennus- ja Kehityspankin (EBRD) avulla. Nämä ovat myöntäneet konsernille tähän mennessä 220 miljoonan euron rahoituksen.”

 

TECHNOPOLIS OYJ

Keith Silverang
toimitusjohtaja
Puhelin: 040 566 7785
Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi