Julkinen ostotarjous

Technopolis Oyj hakee osakkeidensa poistamista pörssilistalta

TECHNOPOLIS OYJ                    PÖRSSITIEDOTE                    6.2.2019 klo 16:30


Technopolis Oyj hakee osakkeidensa poistamista pörssilistalta

TÄTÄ PÖRSSITIEDOTETTA EI SAA JULKAISTA TAI MUUTOIN LEVITTÄÄ KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI AUSTRALIASSA, KANADASSA, KIINAN KANSANTASAVALLAN ERITYISHALLINTOALUEELLA HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA TAI ETELÄ-AFRIKASSA TAI NÄIHIN MAIHIN TAI MILLÄÄN SELLAISELLA ALUEELLA TAI MIHINKÄÄN SELLAISELLE ALUEELLE, JOSSA OSTOTARJOUS OLISI SOVELTUVAN LAIN VASTAINEN.

Technopolis Oyj:n (”Technopolis”) hallitus on päättänyt hakea kaupankäynnin lopettamista Technopoliksen osakkeilla ja osakkeiden poistamista Nasdaq Helsinki Oy:n (”Nasdaq Helsinki”) pörssilistalta.

Kildare Nordic Acquisitions S.à r.l. (”Kildare”) omistaa yli yhdeksän kymmenesosaa (9/10) Technopoliksen osakkeista ja äänistä ja on käynnistänyt osakeyhtiölain 18 luvun mukaisen lunastusmenettelyn lunastaakseen kaikki loput jäljellä olevat vähemmistöosakkeenomistajien hallussa olevat Technopoliksen osakkeet. Edellyttäen, että lunastusmenettelyä varten nimitetty välimiesoikeus vahvistaa Kildaren lunastusoikeuden olevan selvä, Kildarella on oikeus saada omistukseensa kaikki Technopoliksen osakkeet asettamalla lunastushinnan maksamisesta välimiesoikeuden hyväksymän vakuuden.

Technopolis jättää hakemuksen kaupankäynnin lopettamiseksi osakkeillaan ja osakkeidensa poistamiseksi pörssilistalta Nasdaq Helsingin listauskomitealle tänään. Hakemuksessa pyydetään, että Technopoliksen osakkeet poistetaan pörssilistalta mahdollisimman pian sen jälkeen, kun Kildare on saanut lunastusmenettelyssä omistusoikeuden kaikkiin Technopoliksen osakkeisiin.

Technopolis Oyj

Lisätietoja:Outi Raekivi lakiasiainjohtaja
puh. 050 303 9393

Technopolis on työympäristöjen asiantuntija. Tarjoamme joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Hoidamme kaiken työtilojen suunnittelusta sekä aula- ja kokouspalveluista ravintoloihin ja siivoukseen. Olemme sitoutuneet asiakastyytyväisyyteen ja omistaja-arvon kasvattamiseen. Meillä on 17 kampusta, joissa toimii 1 600 asiakasyritystä ja niiden 50 000 työntekijää seitsemässä maassa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Technopolis Oyj (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin.