Pörssitiedotteet

Technopolis Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokous

TECHNOPOLIS OYJ                  PÖRSSITIEDOTE                      27.3.2013  klo 15.45

Technopolis Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokous

Technopolis Oyj:n 27.3.2013 pidetty varsinainen yhtiökokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Carl- Johan Granvikin ja hallituksen varapuheenjohtajaksi Matti Pennasen. Technopoliksen hallitus on valinnut tänään varsinaisen yhtiökokouksen jälkeen pitämässään kokouksessa seuraavat hallituksen jäsenet hallituksen valiokuntiin:

Tarkastusvaliokunta
Carl-Johan Granvik, puheenjohtaja
Sari Aitokallio
Pekka Korhonen

Palkitsemisvaliokunta
Timo Ritakallio, puheenjohtaja
Jorma Haapamäki
Matti Pennanen

Hallituksen jäsenten riippumattomuus

Hallituksen näkemyksen mukaan kaikki hallituksen jäsenet ovat riippumattomia yhtiöstä ja, Timo Ritakalliota lukuun ottamatta, sen merkittävistä osakkeenomistajista.

Technopolis Oyj

Keith Silverang
toimitusjohtaja
puh. 040 566 7785

Technopolis Oyj on kiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin erikoistunut pörssiyhtiö. Yhtiö on keskittynyt monikäyttäjäympäristöihin. Sen keskeinen toiminta-ajatus on yhdistää liiketoimintaa tukevat palvelut nykyaikaisiin toimitiloihin ja tarjota asiakkaille joustavat toimintaympäristöt. Technopoliksen tiloissa toimii noin 23 000 ihmistä ja lähes 1 400 yritystä ja yhteisöä Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2012 oli 107,3 miljoonaa euroa ja käyttökate 55,8 miljoonaa euroa. Technopolis Oyj:n osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsinkiin.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi