Pörssitiedotteet

Technopolis Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokous

TECHNOPOLIS OYJ           PÖRSSITIEDOTE          27.3.2015  klo 15.25

Technopolis Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokous

Technopolis Oyj:n 27.3.2015 pidetty varsinainen yhtiökokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Carl- Johan Granvikin ja hallituksen varapuheenjohtajaksi Jorma Haapamäen. Technopoliksen hallitus on valinnut tänään varsinaisen yhtiökokouksen jälkeen pitämässään kokouksessa seuraavat hallituksen jäsenet hallituksen valiokuntiin:

Tarkastusvaliokunta
Reima Rytsölä, puheenjohtaja
Pekka Ojanpää
Annica Ånäs

Palkitsemis- ja henkilöstövaliokunta
Carl-Johan Granvik, puheenjohtaja
Jorma Haapamäki
Pekka Korhonen

Hallituksen jäsenten riippumattomuus

Hallituksen näkemyksen mukaan kaikki hallituksen jäsenet ovat riippumattomia yhtiöstä ja, Reima Rytsölää lukuun ottamatta, sen merkittävistä osakkeenomistajista.

Technopolis Oyj
Hallitus

Lisätietoja:
Keith Silverang, toimitusjohtaja, p. 040 566 7785
Carl-Johan Granvik, hallituksen puheenjohtaja, p. 050 1698

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen yritysten toimintaan ja menestykseen viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 47 000 työntekijälle Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssiin