Lehdistötiedotteet

Technopolis solmi merkittävän sopimuksen Renesas Mobile Europen kanssa

TECHNOPOLIS OYJ         LEHDISTÖTIEDOTE         09.02.2011 klo 09:00

 

Technopolis solmi merkittävän sopimuksen Renesas Mobile Europen kanssa

Technopolis on solminut merkittävän vuokrasopimuksen Renesas Mobile Europe Oy:n kanssa. Renesas Mobile Europe Oy vuokraa viimeistään joulukuusta 2011 alkaen liki 11.700 neliömetriä usean vuoden sopimuksella Oulun Linnanmaalta. Toimitilojen lisäksi sopimukseen sisältyy Technopoliksen yrityspalveluita. Renesas Mobile Europe Oy:llä on Oulun lisäksi myös sopimus Technopoliksen Tampereen yksikön kanssa. Tampereen sopimus koskee kahta Hermiassa olevaa yhteensä noin 1.300 neliömetrin suuruista toimitilaa.

Japanilainen Renesas Electronics Corporation osti Nokia Oyj:n langattomien modeemien toiminnot vuonna 2010. Kaupan myötä langattomien modeemien yksikkö ja sen työntekijät siirtyivät kokonaisuudessaan Renesas Elecronicsille. Renesas Mobile Europella on nyt noin 470 työntekijää Oulussa ja reilu 70 työntekijää Tampereella. “Toimintamme on lähtenyt hyvin käyntiin Technopoliksen toimitiloissa ja olemme tyytyväisiä nyt tehtyyn sopimukseen ja Technopoliksen kanssa solmittuihin palveluihin” toteaa toimitusjohtaja Heikki Tenhunen Renesas Mobile Europe Oy:stä.

”Renesas Mobile Europen kanssa solmittu toimitila ja palvelusopimus Elektroniikkatien tiloista on merkittävä jatkosopimus paitsi Technopoliksen Oulun yksikölle, myös koko Oululle Renesasin sitoutuessa pitkäjänteiseen langattomien modeemien kehittämiseen alueellamme”, kommentoi Technopolis Oulun toimintojen johtaja Juha Juntunen syntynyttä sopimusta. ”Tampereella olemme erittäin iloisia siitä, että saamme jälleen uuden kansainvälisen huippuyhtiön Tampereelle”, päättää puolestaan Technopolis Tampereen johtaja Satu Eskelinen.

 

Technopolis Oyj

Keith Silverang
toimitusjohtaja
p. 040 566 7785

 

Juha Juntunen

Johtaja, Oulun toiminnot

p. 040 722 5135

 

Satu Eskelinen

Johtaja, Tampereen toiminnot

p. 050 655 70
Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi