Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot

Technopolis sopinut konsernin uudelleenrahoituksesta

Technopolis Oyj                    Pörssitiedote                    7.5.2019 klo 18.30

Technopolis sopinut konsernin uudelleenrahoituksesta

Technopolis Oyj ja eräät sen konserniyhtiöt Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Liettuassa ovat sopineet uudesta rahoitusjärjestelystä, joka koostuu euro-, Norjan kruunun ja Ruotsin kruunun määräisistä vakuudellisista senior-lainoista ja vakuudellisista mezzanine-lainoista. Lainojen yhteismäärä on noin 930 miljoonaa euroa.

Lainat on tarkoitus käyttää muun muassa Technopoliksen ja sen konserniyhtiöiden olemassa olevien velkojen uudelleenrahoitukseen, olemassa olevien ja tulevien orgaanisten kasvuhankkeiden rahoitukseen ja yhtiön yleisiin rahoitustarpeisiin. Lainojen alustava eräpäivä on vuonna 2022, mutta laina-aikaa voidaan pidentää vuoteen 2024. Rahoitusjärjestelyyn sisältyy tavanomaisia taloudellisia kovenanttiehtoja.

Technopolis Oyj

Lisätietoja:Sami Laine Talousjohtaja
puh. 040 502 7083

Technopolis on työympäristöjen asiantuntija. Tarjoamme joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Hoidamme kaiken työtilojen suunnittelusta sekä aula- ja kokouspalveluista ravintoloihin ja siivoukseen. Olemme sitoutuneet asiakastyytyväisyyteen ja omistaja-arvon kasvattamiseen. Meillä on 17 kampusta, joissa toimii 1 600 asiakasyritystä ja niiden 50 000 työntekijää seitsemässä maassa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. www.technopolis.fi