Pörssitiedotteet

Technopolis toteutti Falconin kampuksen kaupan ensimmäisen osan

TECHNOPOLIS OYJ                  PÖRSSITIEDOTE                      1.11.2013 klo 11:30

Technopolis toteutti Falconin kampuksen kaupan ensimmäisen osan

Technopolis on tänään toteuttanut Espoon Otaniemessä sijaitsevan Falcon Business Parkin (Falcon) ensimmäisen osan oston. Myyjänä on Aberdeen Asset Managementin hallinnoiman rahaston yhtiö. Technopolis on tiedottanut kauppasopimuksen allekirjoittamisesta 25.10.2013.

Kokonaisinvestointi sisältäen varainsiirtoveron on 77,5 miljoonaa euroa, josta nyt toteutetun ensimmäisen osan osuus on 38,5 miljoonaa euroa ja se koskee 13 600 vuokrattavaa neliömetriä.  Kaupan toisen osan odotetaan toteutuvan vuoden 2013 loppuun mennessä. Kauppa rahoitetaan Technopoliksen olemassa olevista luottolimiiteistä.

Lisätietoja kampuksesta: www.technopolis.fi/falcon-fi

Technopolis Oyj

Keith Silverang
Toimitusjohtaja
puh. 040 566 7785

Technopolis Oyj on kiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin erikoistunut pörssiyhtiö. Yhtiö on keskittynyt monikäyttäjäympäristöihin. Sen keskeinen toiminta-ajatus on yhdistää liiketoimintaa tukevat palvelut nykyaikaisiin toimitiloihin ja tarjota asiakkaille joustavat toimintaympäristöt. Technopoliksen tiloissa toimii noin 26 000 ihmistä ja lähes 1 400 yritystä ja yhteisöä Suomessa, Venäjällä, Virossa ja Liettuassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2012 oli 107,3 miljoonaa euroa ja käyttökate 55,8 miljoonaa euroa. Technopolis Oyj:n osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsinkiin.
Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi