Lehdistötiedotteet

Technopolis Ülemiste allekirjoitti viiden vuoden jatkosopimuksen Foundation Innoven kanssa

TECHNOPOLIS OYJ                  LEHDISTÖTIEDOTE        12.7.2012 klo 13.30

Technopolis Ülemiste allekirjoitti viiden vuoden jatkosopimuksen Foundation Innoven kanssa

Technopolis Oyj:n virolainen tytäryhtiö, Technopolis Ülemiste, allekirjoitti viiden vuoden jatkosopimuksen 4 800 neliömetrin vuokraamisesta Viron valtion Foundation Innoven kanssa.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä jatkuvasti kehittyvään Technopolis Ülemisten liiketoimintaympäristöön. Smart Business Cityn asiakkaina aloitimme jo viisi vuotta sitten ja olemme erittäin iloisia, että voimme jatkaa työskentelyä hyvässä toimintaympäristössä, sanoo Foundation Innoven hallituksen jäsen Silja Kimmel.

Technopolis Ülemisten hallituksen puheenjohtaja Gert Jostov on tyytyväinen vuokrasopimuksen jatkosta ja Ülemisten kampuksen liiketoimintaympäristön saamasta positiivisesta huomiosta.

– Technopolis Ülemiste suunnittelee sijoittavansa seuraavan kahden vuoden aikana 30 miljoona euroa uuteen kolmoistorniin. Se tekee yhtiöstä yhden Baltian suurimmista liiketoimintaympäristöjen kehittäjistä, kertoo Gert Jostov.

Lisätietoja englanniksi:
Silja Kimmel, hallituksen jäsen, Foundation Innove
Puh. +372 735 0593, s-posti: silja.kimmel@innove.ee

Gert Jostov, hallituksen puheenjohtaja, Technopolis Ülemiste
Puh. +372 52 123 44, s-posti: gert.jostov@technopolis.ee

Foundation Innove on julkishallinnollinen yhteisö, joka yleisen edun mukaisesti toteuttaa EU:n rakennerahastojen ja opetus/koulutusohjelmia ja hankkeita. Säätiön perustaja on Viron tasavalta, jonka oikeuksia perustajana hoitaa Opetus- ja tutkimusministeriö. Säätiö järjestää tutkintojen kehittämistä ja toteuttamista sekä opetussuunnitelmia pääasiassa alan yleisen ja ammatillisen koulutuksen alalla, koordinoi rekrytointipalvelujen kehittämistä ja toteuttamista, valmistelee, koordinoi ja toteuttaa ohjelmia ja hankkeita elinikäisen oppimisen ja kielen alueella, hoitaa toimeenpanoviraston rakennetuen ja järjestää koulutusta, testausta, ja kerää, analysoi ja levittää koulutuksen liittyvää tietoa.

Technopolis Ülemiste AS on ‘Smart Business City’, joka sijaitsee lähellä Tallinnan lentokenttää. Alueelle rakennetaan yli 200 000 neliömetriä toimisto- ja tuotantotiloja. Tavoitteena on luoda innovatiivinen ja ihmisystävällinen liiketoimintaympäristö tietointensiivisille yrityksille. Vuoden 2011 loppuun mennessä valmiina oli yhteensä 46 000 neliömetriä toimistotiloja. Technopolis Ülemiste on Technopolis Oyj:n tytäryhtiö, joka on erikoistunut kiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin. Technopolis Oyj:n osake (TPS1V) on listattuna NASDAQ OMX Helsingin pörssissä.

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi