Pörssitiedotteet

Technopolis Ülemiste teki sopimuksen Eestin Vero- ja tullihallituksen kanssa

TECHNOPOLIS OYJ         PÖRSSITIEDOTE         15.12.2011 klo 14.00

 

Technopolis Ülemiste teki sopimuksen Eestin Vero- ja tullihallituksen kanssa

Technopolis Ülemiste AS, Vero- ja tullihallitus ja Riigi Kinnisvara AS ovat tänään tehneet kymmenen vuoden vuokrasopimuksen. Vero- ja tullihallitus vuokraa 11 651 neliömetriä Tallinnan Ülemisten lentokenttäkampukselta.

Technopolis Ülemiste on Technopolis Oyj:n 51 prosenttisesti omistama tytäryhtiö. Technopoliksen asiakas on Riigi Kinnisvara AS, joka on Eestin valtion omistama kiinteistöjen kehitys- ja hallinnointiyhtiö. Yhtiö perustettiin vuonna 2001 varmistamaan valtion kiinteistöjen tehokkaan hallinnoinnin.

Technopolis Ülemisten lentokenttäkampuksen Löötsan rakennusten kokonaiskustannusten on arvioitu olevan noin 30 miljoonaa euroa, josta 7,5 miljoonaa euroa on jo sijoitettu kampuksen ensimmäiseen vaiheeseen. Technopolis Oyj:n osuus kokonaisinvestoinnista vastaa sen 51 prosentin omistusosuutta Technopolis Ülemiste AS:stä. Lopullisen investointipäätöksen Technopolis Oyj tekee tammikuussa 2012. Vuokrattava pinta-ala on noin 24.650 neliömetriä ja bruttoala noin 29.650 neliömetriä. Tiloista on esivuokrattu 50 prosenttia. Hankkeen arvioidaan valmistuvan lokakuussa 2013.

 

Technopolis Oyj

Keith Silverang
toimitusjohtaja
p. 040 566 7785

 

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi