Lehdistötiedotteet

Technopolis vuokraa Ruoholahden 2-vaiheesta Parocille 1 500 neliömetriä

TECHNOPOLIS OYJ                  LEHDISTÖTIEDOTE                  28.5.2012 klo 14.15

Technopolis vuokraa Ruoholahden 2-vaiheesta Parocille 1 500 neliömetriä

Technopolis on tehnyt vuokrasopimuksen Paroc Groupin kanssa, jolla asiakas vuokraa yhteensä noin
1 500 neliömetriä Technopoliksen Ruoholahden kampukselta. Tämä nostaa Ruoholahden 2-vaiheen esivuokrausasteen 77 %:iin.

– Kartoitimme useita vaihtoehtoja ja päädyimme Technopolikseen, jolta saamme käyttöömme energiatehokkaat ja modernit tilat. Technopoliksen palvelukonsepti ratkaisi lopullisesti valinnan Technopoliksen hyväksi, sanoo Parocin toimitusjohtaja Kari Lehtinen.

Toimitusjohtaja Keith Silverang Technopolikselta on erittäin tyytyväinen solmittuun sopimukseen ja palvelukonseptin saamaan huomioon.

– Technopoliksen palvelukonsepti erottaa meidät kilpailijoistamme. Asiakkaana Paroc ei pelkästään nosta Ruoholahden vuokrausastetta, vaan se tuo myös kampusyhteisöön tärkeän uuden toimialan, kertoo Keith Silverang.

Lisätietoja:

Keith Silverang, toimitusjohtaja, Technopolis Oyj
Puh. 040 566 7785, sähköposti: keith.silverang@technopolis.fi

Kari Lehtinen, CEO, Paroc Group Oy
Puh. 040 672 2050, sähköposti: kari.lehtinen@paroc.com

Technopolis Oyj on kiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin erikoistunut pörssiyritys. Sen keskeinen toiminta-ajatus on yhdistää modernit liiketoimintaa tukevat palvelut nykyaikaisiin toimitiloihin ja tarjota asiakkaille tarpeiden mukaan muunneltavat liiketoimintaympäristöt. Technopoliksen tiloissa toimii noin 20 000 ihmistä ja lähes 1 300 yritystä ja yhteisöä Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli 92,8 miljoonaa euroa. Technopolis Oyj:n osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsinkiin.

Paroc-konserni on edelläkävijä energiatehokkaiden eristystuotteiden- ja ratkaisujen valmistajana. Energiatehokkuuden asiantuntijuus ja sitä tukeva tehokas prosessien hyödyntäminen ovat toimintamme kulmakiviä. PAROC® -tuotteita ovat rakennuseristeet, tekniset eristeet, laivaeristeet, rakennuselementit ja akustointituotteet. Myyntitoimistoja ja edustustoja on 13 maassa Euroopassa ja tuotteita valmistetaan Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa ja Puolassa.

Paroc-konsernin omistaa ryhmä institutionaalisia sijoittajia sekä vähemmistöomistajana Parocin henkilöstö. Liikevaihtomme vuonna 2011 oli 405 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä keskimäärin
1 991.

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi