Lehdistötiedotteet

Technopolis yhteistyössä Kemiran kanssa ensimmäisessä cleantech painotteisessa MoneyTalks Forum -tapahtumassa

TECHNOPOLIS OYJ                  LEHDISTÖTIEDOTE      11.5.2011 klo 11.00

 

Technopolis yhteistyössä Kemiran kanssa ensimmäisessä cleantech painotteisessa MoneyTalks Forum -tapahtumassa

 

Yhdeksäs MoneyTalks® Forum, Technopoliksen järjestämä johtava rahoituksen hankinta- ja matchmaking-tapahtuma, tuo yhteen teknologia- ja innovaatioyrityksiä ja sijoittajia. Ensimmäistä kertaa Tampereella 12.5.2011 järjestettävässä tapahtumassa esitellään erityisesti huippuluokan teknologiaa ja ratkaisuja puhtaan teknologian ja teollisuuden sektoreille sekä B-to-B-markkinoille.

“Osallistujia on yli sata, ja rahoitus- ja kumppanuussopimuksien tekemiseen ja asiakashankintaan tähtääviä ennalta sovittuja kahdenkeskisiä tapaamisia on yli 200. Näiden ja tapahtuman avauspuheenvuorojen lisäksi tapahtumassa pitchaavat eli pitävät myyntipuheensa rahoitusta etsivät, etukäteen valitut yritykset “, Technopoliksen strategisten matchmaking-palvelujen vetäjä Karita Huotari kertoo.

MoneyTalks® Forum -tapahtuman pääkumppanin, Kemiran Kaj Jansson, T&K ja teknologia johtaja, kertoo näkemyksensä siitä, mikä on kovassa huudossa runsaasti vettä kuluttavilla teollisuudenaloilla. Kemira tapaa myös useita tapahtumassa mukana olevia yrityksiä, sillä se etsii yhteistyömahdollisuuksia vesikemian ja sovellusten tietämyksensä täydentämiseksi.

Frost & Sullivan Europen strategisista kumppanuuksista vastaava johtaja Iain Jawad Lontoosta esittää erittäin kiinnostavia näkemyksiä avauspuheessaan globaaleista megatrendeistä, jotka vaikuttavat liiketoimintaan, talouteen, yhteiskuntaan, kulttuureihin ja ihmisten elämään jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla.

Tapahtuma antaa yrityksille harvinaisen mahdollisuuden myydä tehokkaasti liiketoimintakonseptiaan useille sijoittajille yhtä aikaa, ja mahdollisuus on yhtä houkutteleva myös sijoittajille. Johan Reynaert, Capricorn Venture Partners Cleantech Fund: “Forum on erittäin tehokas tapa tavata kasvokkain ja tutustua suureen määrään kiinnostavia yrityksiä. Olemme mielenkiinnolla tapaamassa motivoituneita yrittäjiä MoneyTalks –tapahtumassa ja valmiita aktiivisesti miettimään miten pystymme auttamaan heitä oman yrityksensä kasvussa.”

Lehdistön edustajat toivotetaan tervetulleiksi osallistumaan, ja heille järjestetään mahdollisuus haastatella puhujia. Tapahtumapaikka on Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, Tampere. Tapahtuman ohjelma on saatavilla osoitteesta www.moneytalksforum.fi . Kuvia aiemmista tapahtumista löytyy osoitteestahttps://www.technopolis.fi/development_services/matchmaking_services/moneytalks_/previous_moneytalks_forum_-events . Technopolis Onlinen alkavia yrityksiä koskevat tilastot ja tiedot ovat saatavilla osoitteestawww.technopolisonline.com.
Technopolis Oyj

Karita Huotari
Karita.huotari@technopolis.fi
Puh. 040 579 8757

 

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.technopolis.fi