Lehdistötiedotteet

Uudet vastuullisuustavoitteet ja EPRA hopea-luokitus

TECHNOPOLIS OYJ        LEHDISTÖTIEDOTE         8.9.2015 klo 17.30

Uudet vastuullisuustavoitteet ja EPRA hopea-luokitus

Technopolis on päivittänyt vuosille 2011 – 2016 asettamansa vastuullisuusstrategian lisäämällä siihen uusia kestävän kehityksen tavoitteita, tiukentamalla jo saavutettuja tavoitteita ja ulottamalla sen vuoteen 2020 saakka. Yhtiön vuoden 2014 vastuullisuusraportointi saavutti myös EPRA:n (European Public Real Estate Association) myöntämän hopea-luokituksen noudattamalla EPRA:n vastuullisen raportoinnin parhaita käytäntöjä.

Vastuullisuusstrategian päivitetyt tavoitteet ovat energian kulutuksen vähentäminen 12 prosentilla, veden kulutuksen vähentäminen 35 prosentilla ja energian kulutuksen CO2-päästöjen vähentäminen 60 prosentilla sekä vähintään 75 prosentin hyötykäyttöasteen saavuttaminen jätehuollossa. Strategian uusia tavoitteita ovat paikalla tuotetun uusiutuvan energian hankkeiden edistäminen, vastuullisuuskriteerien hyödyntäminen yritysostoissa ja hyväntekeväisyyspolitiikan laatiminen. Lue lisää muista vastuullisuustavoitteistamme www.technopolis.fi.

Lisätietoja:
Virve Valonen
Konseptikehitys- ja vastuullisuuspäällikkö
puh. 050 467 6014
s-posti: virve.valonen@technopolis.fi

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen yritysten toimintaan ja menestykseen viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 47 000 työntekijälle Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssiin.