Kokeile UMA-työtiloja veloituksetta

Joululahjaksi päivä UMAssa

Tule tutustumaan ja ihastumaan UMA coworking-tiloihin päivän tutustumispassilla! Nyt sinulla on mahdollisuus viettää työpäivä veloituksetta valitsemassasi UMA-pisteessä. Voit hyödyntää passia missä tahansa UMA-työtilassa 11 eri paikkakunnalta viidestä eri maasta loistavilla sijainneilla. Huhtikuussa avautuu myös upouusi UMA aivan Tukholman ytimessä. Lue lisää.

Näin tutustumispassi toimii

UMA-tutustumispassilla pääset veloituksetta kokeilemaan työskentelyä missä tahansa UMA-työtilassa yhden päivän ajan. Tutustumispassi on henkilökohtainen ja se näytetään aulapalveluhenkilölle saapumisen yhteydessä. Tilaamasi passi on voimassa 31.7.2018 asti.

Tervetuloa UMAan

UMA Workspace on työnteon paikka, jossa keskeisessä roolissa ovat liikkuvuus, joustavuus ja verkostot. UMA vastaa työnteon muuttuneisiin tarpeisiin tarjoamalla 11 työtilan verkoston, joka antaa työntekijöille ja yrityksille vapauden valita sopivan ympäristön. UMA-työtilat sijaitsevat Technopoliksen kampuksilla sekä aivan Helsingin ytimessä, kirjatalon 3.krs Pohjoisesplanadilla.

Hyödynnä yhdellä jäsenmaksulla Technopoliksen UMA-työtilojen verkostoa 11 kaupungissa ja viidessä maassa. Hinnat alkaen 199 €/kk. Tila-asiakkaillemme vieläkin edullisemmin.

Lue lisää: www.technopolis.fi/UMA

Katso miten Nespresson asiakaspäällikkö Emmi Leppik hyödyntää UMAa:
Coworking-tila on toimiston jatke – tehoja ja työhyvinvointia liikkuvaan työhön.

Lue lisää muiden UMA jäsenten kokemuksia.