UMA-verkosto laajenee! Avaamme UMA Kungsbronin paraatipaikalle Tukholman ydinkeskustaan huhtikuussa 2018.

Coworking?

Muuttuneessa työkulttuurissa liikkuvuus, joustavuus ja verkostot näyttelevät merkittävää roolia. Tämän päivän globaali työvoima valitsee itse, missä ja milloin työnteko on tuottavinta. Tällainen vapaa, mutta vaativa työtapa tarvitsee ketteriä kommunikointivälineitä ja tiloja, jotka on suunniteltu liikkuvaa elämäntyyliä tukeviksi. Yhteisölliset työtilat tukevat tehokasta ajankäyttöä, yhteisöllisyyttä unohtamatta.

UMA Workspace?

UMA Workspace on työnteon paikka. Se on toimistosi jatke, jossa keskeisessä roolissa ovat liikkuvuus, joustavuus ja verkostot. UMA on vastauksemme työnteon muuttuneisiin tarpeisiin: UMA-työtilojemme verkosto useissa eri kaupungissa ja sijainneissa niin suomessa kuin ulkomaillakin tarjoaa työntekijöillesi ja yrityksellesi vapauden valita kulloiseenkin tarpeeseen parhaiten toimivat ympäristöt. Yhdellä jäsenmaksulla saatte käyttöönne kaikki UMA-työtilat viidessä maassa.

Jäsenyydet &
oma toimisto

Lue lisää UMA-jäsenyyksistä ja siitä miten voit liittyä jäseneksi. Lue myös yrityspaketeistamme!

Päiväpassi

Jos tarvitset työtilaa päiväksi tai vaikkapa tunniksi, tutustu UMA-päiväpassiin. Se on myös helppo tapa tutustua UMAan.

Kokoustilat

Riko ruutinit ja lisää luovuutta – järjestä kokous UMAn moderneissa ja viihtyisissä kokoustiloissa. 

Lisätietoa UMA-jäsenyyksistä:

Juuso Syvänen

Sales Manager
050 355 7972

Yhteisölliset työtilat – tehokasta ajankäyttöä, sosiaalisia kontakteja, lähellä asiakasta

Yhä harvempi työ vaatii jatkuvaa läsnäoloa toimistolla. Etätyöstä onkin tullut osa yhä useamman ajatustyötä tekevän työntekijän arkea, kun työkavereihin voidaan pitää yhteyttä reaaliaikaisesti verkon kautta. Lisäksi työtä tehdään monesti tiimeissä, joiden jäsenet ovat hajaantuneita eri kaupunkeihin tai jopa eri maihin.  Lue lisää.

Omanlaisensa UMA

UMA Workspace on enemmän kuin tavallinen coworking-tila. Se on jäsenyys, jolla pääset verkoston coworking-tiloihin viidessä maassa. Tutustu UMA Esplanadin tilaan oheisen videon avulla. Katsomalla sen löydät myös helposti perille.

Tehokkaat kokoukset järjestät UMAssa

Kaikkien UMA-verkoston tilojen yhteydestä löydät myös kattavan valikoiman kokoustiloja. Meillä on yhteensä melkein 300 kokoustilaa mistä valita. Tutustu tarkemmin palveluihimme täällä.

Yhteydenotto

Juuso Syvänen

Sales Manager
050 355 7972
Yhteydenottopyyntö

Contact