Tee työtä yksin ja yhdessä 11 paikkakunnalla

The Human Coworking Space

Coworking?

Muuttuneessa työkulttuurissa liikkuvuus, joustavuus ja verkostot näyttelevät merkittävää roolia. Tämän päivän globaali työvoima valitsee itse, missä ja milloin työnteko on tuottavinta. Tällainen vapaa, mutta vaativa työtapa tarvitsee ketteriä kommunikointivälineitä ja tiloja, jotka on suunniteltu liikkuvaa elämäntyyliä tukeviksi. Yhteisölliset työtilat tukevat tehokasta ajankäyttöä, yhteisöllisyyttä unohtamatta.

UMA Workspace?

UMA Workspace on työnteon paikka. Se on toimistosi jatke, jossa keskeisessä roolissa ovat liikkuvuus, joustavuus ja verkostot. UMA on vastauksemme työnteon muuttuneisiin tarpeisiin: UMA-työtilojemme verkosto 11 kaupungissa tarjoaa työntekijöillesi ja yrityksellesi vapauden valita kulloiseenkin tarpeeseen parhaiten toimivat ympäristöt. Yhdellä jäsenmaksulla saatte käyttöönne kaikki UMA-työtilat viidessä maassa.

Jäsenyydet

Lue lisää UMA-jäsenyyksistä ja siitä miten voit liittyä jäseneksi. Lue myös yrityspaketeistamme!

Lisätietoa UMA-jäsenyyksistä:

Joni Rajaniemi TechnopolisJoni Rajaniemi

Account Manager, UMA
+358 50 464 6957

Päiväpassi

Jos tarvitset työtilaa päiväksi tai vaikkapa tunniksi, tutustu UMA-päiväpassiin. Se on myös helppo tapa tutustua UMAan.

Kokoustilat

Päivä ilman kokouksia on joskus mukavaa vaihtelua. Meiltä löytyy kokouksia varten parhaat tilat. Katso vaihtoehdot ja varaa nyt!

Yhteisölliset työtilat – tehokasta ajankäyttöä, sosiaalisia kontakteja, lähellä asiakasta

Yhä harvempi työ vaatii jatkuvaa läsnäoloa toimistolla. Etätyöstä onkin tullut osa yhä useamman ajatustyötä tekevän työntekijän arkea, kun työkavereihin voidaan pitää yhteyttä reaaliaikaisesti verkon kautta. Lisäksi työtä tehdään monesti tiimeissä, joiden jäsenet ovat hajaantuneita eri kaupunkeihin tai jopa eri maihin.  Lue lisää.

Omanlaisensa UMA

UMA Workspace on enemmän kuin tavallinen coworking-tila. Se on jäsenyys, jolla pääset verkoston coworking-tiloihin viidessä maassa. Tutustu UMA Esplanadin tilaan oheisen videon avulla. Katsomalla sen löydät myös helposti perille.

Tehokkaat kokoukset järjestät UMAssa

Kaikkien UMA-verkoston tilojen yhteydestä löydät myös kattavan valikoiman kokoustiloja. Meillä on yhteensä melkein 300 kokoustilaa mistä valita. Tutustu tarkemmin palveluihimme täällä.

Yhteydenotto

Joni Rajaniemi

Account Manager, UMA
+358 50 464 6957
Yhteydenottopyyntö

Contact