Lisää tilaa menestyä Microkadulle

Technopolis Kuopio suunnittelee uutta 8.700 brm2:n laajennusta Microkadun kampukselle Savilahden tiedelaaksoon. Suunniteltu valmistumisaika on elokuu 2019.

Myynti on käynnistynyt – kerromme mielellämme lisää uudesta kohteestamme ja sen mahdollisuuksista. Ota yhteyttä ja varaa paras paikka, joka räätälöidään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Ota askel kohti toimivampia tiloja

Technopolis – more than squares

Jokaisella yrityksellä on uniikki työkulttuuri ja yksilölliset tarpeet niin toimitilojen kuin myös palveluiden osalta. Hyvällä toimitilasuunnittelulla saavutat enemmän tehokkuutta ja vaikutat työntekijöidesi tyytyväisyyteen ja tuottavuuteen. Technopoliksen muuntojoustavat työympäristöratkaisut ja monipuoliset palvelut mahdollistavat uusien menestystarinoiden syntymisen ja varmistavat henkilöstösi hyvinvoinnin.

 

Arvostatko arjen sujuvuutta?

Technopolis huolehtii, että yritykselläsi on aina sopivan kokoiset toimitilat ja tarvittavat palvelut. Uudiskohteemme tilat soveltuvat kaiken kokoisille yrityksille. Meillä yrityksesi voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaan ja teemme arjestasi sujuvaa. Modernit toimitilat, monipuoliset ravintola- ja kokouspalvelut sekä kattavat pysäköintimahdollisuudet varmistavat, että yrityksesi tärkein voimavara henkilöstö viihtyy ja voi hyvin töissä.

Kuopion liike-elämän sydän sykkii Savilahdessa

Uusi Savilahti on Kuopion seudun merkittävin aluekehitysprojekti, joka tulee olemaan keskustaan kytkeytyvä 35 000 asukkaan, työntekijän ja opiskelijan moderni, viihtyisä ja luonnonläheinen keskittymä. Savilahden osaamiskeskittymä kasvaa ja vahvistuu entisestään, mikä luo uusia mahdollisuuksia liike-elämälle erinomaisella sijainnilla ja liikenneyhteyksillä.

Näkyvyys

Technopoliksen markkinointikanavilla tavoitat 1 700 asiakasyritystä, heidän työntekijät ja kampuksillamme vierailijat.

Yhteisöllisyys

Technopoliksessa et voi olla törmäämättä osaamiseen! Verkostoidu 1700 yrityksen ja 47 000 osaajan kanssa – virallisesti ja epävirallisesti.

Kokouspalvelut

Pienet kokoukset, isot kokoukset, saunaillat ja seminaarit; varaa tila tai anna meidän järjestää tapahtumat puolestasi. Videokokoukset 100% palveluna!

Aulapalvelut

Tervetuloa! Valmiina viiden tähden palveluun. Viemme ja tuomme postisi, vastaanotamme vieraasi ja autamme arjen haasteissa.

ICT-palvelut

Bitit liikkeelle ja toimistorutiinit hoitumaan Technopoliksen tietotekniikkavalmis toimisto -ratkaisuilla

Ravintolapalvelut

Hyvä ruoka ja erinomainen palvelu on meille kunnia-asia! Maittavaa ja terveellistä ruokaa moneen makuun kaikilla kampuksilla.

UMA työtilat

UMA työtilat laajentavat toimistosi maailmalle ja tarjoavat mahdollisuuden joustavaan sekä liikkuvaan työhön

Siivouspalvelut

Puhtaat nurkat pitävät mielen virkeänä! Anna meidän siivota ja keskity sinä rauhassa omiin hommiisi.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää

Soita meille

Myyntimme vastaa mielellään kysymyksiisi Microkadun laajennushankkeeseen liittyen.

Jukka Turunen,
Key Account Manager
040 196 0720
mailto:jukka.turunen@technopolis.fi

Anu Finne,
Account Manager
040 579 2073
mailto:anu.finne@technopolis.fi

Veli-Pekka Ronkainen,
Account Manager
040 128 2818
mailto:veli-pekka.ronkainen@technopolis.fi

Jätä yhteydenottopyyntö