Tervetuloa uuden ajan työympäristöön

Ruoholahti. Syksy 2021.

Silloin kantakaupungin vaikuttavin työympäristö on valmis. Se on tehty houkuttelemaan uuden ajan työntekijöitä – niitä lahjakkaita ihmisiä, joiden panos pitää yrityksen kasvukäyrän nousussa.

Uuden ihmislajin ehdoilla

Parhaat osaajat miettivät tarkkaan, miten lahjakkuutensa käyttäisivät ja kenen käyttöön sen antaisivat. Työympäristöllä on rekrytointimarkkinoilla valtava merkitys. Sinun tarvitsee vain valita Ruoholahti 4:n tiloista sopivin ja tuoda omat osaajasi – niin nykyiset kuin tulevatkin – sinne. Tehokas tilankäyttö ja joustavat vuokrasopimukset kuuluvat asiaan.

Meren äärellä, kehityksen kärjessä

Ruoholahti on innovatiivinen alue, jossa sijaitsee jo nyt merkittävä osa pääkaupunkiseudun pääkonttoreista. Kovatasoinen osaaminen, hulppeat merinäköalat ja kattavat kulkuyhteydet – täydellinen yhdistelmä ihmisille ja yrityksille, jotka ottavat työelämän murroksen tosissaan.

Kokonaisala
~8 800 m²
Asiakasyrityksiä
55
Kampuksella työntekijöitä
>1000
Kokoustiloja
14
Ravintoloita ja kahviloita
2+2
Seminaaritilat (hlölle)
200
Lounasvaihtoehtoja päivittäin
x
Metriä merenrantaan
150 m
Metriä pysäkille
50 m
Metria Salmisaaren liikuntakeskukseen
50 m

Miksi kannattaa valita meidät?

Joustavia tiloja

Kun tilanteet muuttuvat, tilat joustavat.

Kaikki järjestyy

Palvelut hoituvat yhdellä sopimuksella, ja aulapalvelu (tai sovittu yhteyshenkilö) tekee käytännön asioista mutkattomia.

Hyvä mieli

Otamme tyytyväisyyden tosissamme – mittaammekin jatkuvasti kohtaamisten laatua.

Enemmän kuin yksi rakennus

Ruoholahti 4:n ympärillä on aktiivinen kampusalue, jossa on helppo tutustua uusiin ihmisiin ja vaihtaa ajatuksia. Järjestämme tätä varten myös erilaisia tapahtumia.

Tutustu taloon

1. kerros

Ota yhteyttä

Tutustu taloon

2. kerros

Ota yhteyttä

Tutustu taloon

3. kerros

Ota yhteyttä

Tutustu taloon

4. kerros

Ota yhteyttä

Tutustu taloon

5. kerros

Ota yhteyttä

Tutustu taloon

6. - 8. kerros

Ota yhteyttä

STRATEGINEN SIJAINTI ERINOMAISILLA KULKUYHTEYKSILLÄ

Ruoholahden alueella sijaitsee merkittävä osa pääkaupunkiseudun pääkonttoreista. Sijoittuminen Ruoholahteen onkin monelle strateginen ratkaisu ja satsaus tulevaan. Erinomaisten kulkuyhteyksien ansioista tiloihimme pääsee ketterästi niin autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Lähin bussipysäkki ja kaupunkipyöräparkki sijaitsevat sisäänkäyntimme vieressä. Metrolle sekä raitiovaunupysäkeille matkaa on kävellen noin 10 minuuttia.

MONIPUOLISET PALVELUT
HELPOTTAVAT ARKEA

Jokainen yritys tarvitsee toimivaan arkeen myös palvelut, jotka mahdollistavat tehokkaan ja optimaalisen työnteon. Meiltä saat samalla sopimuksella kaikki tarvitsemasi palvelut työympäristön suunnittelusta, aulapalvelusta ja siivouksesta nettiyhteyksiin ja postipalveluihin. Tasapainoiseen ja hyvään arkeen kuuluu luonnollisesti myös terveellinen ja laadukas lounas ja kokoustarjoilut.

TILAA OLLA JA TYÖSKENNELLÄ

Ruoholahti 4 on avarien tilojen talo: kerroskoko on reilu ja upeat merinäköalat luovat avaruuden tuntua. Tilojen suunnittelu lähtee meillä asiakasyrityksen ja sen työntekijöiden tarpeista eli siitä miten sinun yrityksessäsi tehdään töitä. Oikein suunniteltu ja toteutettu työtila on toimiva, viihtyisä ja sinun yrityksesi näköinen.

CASE

Toimiva pääkonttori
henkilöstöä kuunnellen.

Tutustu Kemiran caseen >

Jätä yhteydenottopyyntö

Jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä Ruoholahti 4:een liittyen, niin lähetä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Soita meille

Vastaan mielellään kysymyksiisi Ruoholahti 4:sta koskien.

Ville Lehtola
Key Account Manager
040 670 7444
ville.lehtola@technopolis.fi