Muuta uusiin toimitiloihin Aviapolikseen

Technopolis Aviapolis on tälläkin hetkellä kotipaikka kymmenille yrityksille. Kampus on laajentumassa jälleen, varaa paikkasi heti niin et jää ilman. Uusi kohde valmistuu alkuvuodesta 2022 ja on todella hyvien liikkenneyhteyksien päässä lentokentän ja Kehäradan juna-aseman läheisyydessä. Sinne on helppo tulla. Palvelumme ravintoloista kuntosaliin takaavat henkilöstönne tyytyväisyyden.

Ota askel kohti toimivampia tiloja

Tutkimusten ja järjen mukaan hyvin suunniteltu ja toimiva tila lisää huomattavasti työntekijöioden työtyytyväisyyttä ja tehokkuutta. Kaikki kohteemme on suunniteltu ja rakennettu tätä päämäärää ajatellen. Tarjoamme joustavauutta, viihtyisyyttä, toimivuutta ja tehokkuutta.

Technopoliksessa vähemmän neliöitä on enemmän.

Hyvällä toimitilasuunnittelulla saavutat enemmän tehokkuutta ja vaikutat työntekijöidesi tyytyväisyyteen ja tuottavuuteen. Anna meidän opastaa sinut toimivan työympäristön saloihin, tiedämme miten työnteon paikat tehdään. Kysy meiltä, miten olemme ratkaisseet nämä haasteet Aviapoliksen H-talossa, joka valmistui vuoden 2018 lopussa.

Aviapoliksen toimitilat ovat joustavat, toimivat ja nykyaikaiset soveltuen niin pienille, keskisuurille kuin suurille yrityksille.

Technopoliksen kattavasta palveluvalikoimasta yrityksesi ja henkilökuntasi voivat valita tarvitsemansa varmistaen viihtyvyyden. Lue referenssimme.

Toimitilat sijaitsevat 700 metrin päässä lentokentästä ja Kehäradan juna-asema sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä. Aviapoliksen yrityskeskittymä kehittyy kovaa vauhtia ja tarjoaa Vantaan toimistoille kansainvälisesti houkuttelevat puitteet.

Näkyvyys

Technopoliksen markkinointikanavilla tavoitat 1 700 asiakasyritystä, heidän työntekijät ja kampuksillamme vierailijat.

Yhteisöllisyys

Technopoliksessa et voi olla törmäämättä osaamiseen! Verkostoidu 1700 yrityksen ja 47 000 osaajan kanssa – virallisesti ja epävirallisesti.

Kokouspalvelut

Pienet kokoukset, isot kokoukset, saunaillat ja seminaarit; varaa tila tai anna meidän järjestää tapahtumat puolestasi. Videokokoukset 100% palveluna!

Aulapalvelut

Tervetuloa! Valmiina viiden tähden palveluun. Viemme ja tuomme postisi, vastaanotamme vieraasi ja autamme arjen haasteissa.

ICT-palvelut

Bitit liikkeelle ja toimistorutiinit hoitumaan Technopoliksen tietotekniikkavalmis toimisto -ratkaisuilla

Ravintolapalvelut

Hyvä ruoka ja erinomainen palvelu on meille kunnia-asia! Maittavaa ja terveellistä ruokaa moneen makuun kaikilla kampuksilla.

UMA työtilat

UMA työtilat laajentavat toimistosi maailmalle ja tarjoavat mahdollisuuden joustavaan sekä liikkuvaan työhön

Siivouspalvelut

Puhtaat nurkat pitävät mielen virkeänä! Anna meidän siivota ja keskity sinä rauhassa omiin hommiisi.

Muunneltavuus

Tiloja on mahdollista muokata omien tarpeiden mukaisesti.

Tutustu talon pohjakuviin

Yhden kerroksen pystyy jakamaan myös pienempiin toimistoihin. Alla esimerkkivaihtoehtoja.

Soita meille

Myyntimme vastaa mielellään kysymyksiisi Aviapolista koskien.

Aija Kosonen
Account Manager
040 593 1181
aija.kosonen@technopolis.fi

Jätä yhteydenottopyyntö