Vapaat toimitilat Espoo

Yhteydenottopyyntö
+358 46 712 0000
Loading

Technopolis Espoo – Vuokraa yrityksellesi parhaat toimitilat Espoosta

Technopoliksen modernit ja älykkäät toimitilat Espoossa sijaitsevat Otaniemessä Aalto-yliopiston läheisyydessä Kehä I:n ja länsimetron varrella. Keilaniemen ja Leppävaaran yrityskeskittymät ovat kätevästi viiden minuutin automatkan päässä ja metro yhdistää Espoon kampuksemme Helsingin keskustan ja Tapiolan palveluihin. Toimitiloihin on myös erinomaiset kevyen liikenteen yhteydet, ja Maarinrannan kauniit merimaisemat sijaitsevat vain kivenheiton päässä.

Technopoliksen toimitilat Espoossa muodostuvat kolmesta kiinteistöstä, joista vuokraamme monipuolisia ja joustavia toimistotiloja. Technopoliksen toimitilat muuntuvat joustavasti ja nopeasti yrityksen kasvaessa, joten ne sopivat hyvin niin muutaman hengen aloittavalle yritykselle kuin usean sadan työntekijän suuremmille yrityksille. Etsitpä pientä tai suurempaa toimitilaa Espoosta, Technopoliksen laajasta toimitilavalikoimasta löydät sopivan. Asiakasvastaavamme auttavat myös mielellään sopivan ratkaisun löytämisessä.

Laadukkaiden toimitilojen lisäksi yrityksesi voi nauttia tarjoamistamme Espoon edustavista kokoustiloista ja arkea helpottavista palveluista ja keskittää voimavarasi oman liiketoimintasi kehittämiseen. Monipuolisiin palveluihimme lukeutuu hyvin varusteltujen kokoustilojen lisäksi myös ravintolat sekä kuntosalit. Järjestämme Otaniemen kampuksellamme runsaasti business-tapahtumia ympäri vuoden, mikä vahvistaa entisestään yritysten luomaa laajaa yhteistyöverkostoa Espoon toimitiloissamme.

Espoon toimitiloissa yrityksillä on ihanteelliset lähtökohdat yhteistyöhön eri alojen toimijoiden ja korkeakoulutettujen kanssa. Toimitiloissamme toimivat eri alojen yritykset ovat luoneet kampukselle aktiivisen yritysten yhteisön, jossa ajatusten ja palvelujen vaihtaminen on vilkasta. Espoon toimitilojen sijainti kansainvälisestikin suositun Aalto-yliopiston läheisyydessä tarkoittaa, että lähellä on tuhansia tulevia erityisosaajia.

Tutustu kampukseemme 360-virtuaalikierroksen avulla tästä.

Tutustu myös UMA coworking-tiloihimme, joissa voit tehdä työtä joustavasti eri paikoista käsin.

Ota yhteyttä

Muuttamassa?

Asset 1

Opas onnistuneeseen toimitilavalintaan

Toimitilahankinta edessä – mitä kaikkea yrityksen pitää ottaa huomioon? Uudessa oppaassamme käydään onnistuneen toimitilahankinnan perusasiat läpi toimitilahankkijan näkökulmasta.

Lataa opas