Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Technopolis Otaniemi – vapaat toimitilat Otaniemessä Aalto-yliopiston läheisyydessä

Toimitilat Espoon Otaniemessä antavat yrityksellesi ihanteelliset lähtökohdat yhteistyöhön eri alojen toimijoiden ja korkeakoulutettujen kanssa. Modernit ja älykkäät toimitilat ja toimistot sijaitsevat Otaniemessä, Aalto-yliopiston läheisyydessä Kehä I:n ja länsimetron varrella. Otaniemen kampuksen kolmen Innopoli-kiinteistön toimitilat tarjoavat muuntojoustavia toimistoja niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Asiakkaanamme voit nauttia kampuksen edustavista kokoustiloista ja arkea helpottavista palveluista.

Vapaat toimitilat

Loading

Kampuksella ei ole tällä hetkellä vapaita toimitiloja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Älä huoli, autamme sinua – olethan yhteydessä!

Etäisyys lentokentälle
23 km
Kokoustiloja
44
Tutkijoita lähistöllä
5000
Ravintoloita
3
Koko jalkapallokenttinä
9,7
Lounasannosta päivittäin
1000

Varaa tapaaminen

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

Miksi muuttaisit Technopolikseen?

Työskentely Technopoliksen tiloissa antaa sinun keskittyä siihen minkä osaat parhaiten – oman busineksesi pyörittämiseen. Me hoidamme osan jokapäiväisistä tylsistä tehtävistä sillä välin kun sinä keskityt olennaiseen. Kun haluat nauttia kupillisen kahvia ja jutella jonkun kanssa löydät paljon muiden yritysten työtekijöitä kampuksiltamme juttuseuraksi. Kaikki tämä ja paljon muuta Technopoliksella.

Täyden palvelun toimitiloja huippuosaajien keskittymässä

Espoon toimitilat sijaitsevat lähellä tuhansia tulevia erityisosaajia kansainvälisestikin suositun huippuyliopiston läheisyydessä. Keilaniemen ja Leppävaaran yrityskeskittymät ovat kätevästi viiden minuutin automatkan päässä ja metro yhdistää toimitilat Helsingin keskustan ja Tapiolan palveluihin. Toimistojen yhteydessä on runsaasti pysäköintitilaa, tasokkaita lounasravintoloita aurinkoterasseineen sekä kaksi kuntosalia. Yrityksiä palvelee Technopoliksen ystävällinen aulahenkilökunta sekä toimistohotellin oma parturi-kampaamo, hieroja ja autopesula. Kampukselle on myös erinomaiset kevyen liikenteen yhteydet, ja Maarinrannan kauniit merimaisemat sijaitsevat vain kivenheiton päässä.

Technopoliksen henkilökunta aina lähellä

Espoossa on vuokrattavissa korkeatasoisia toimitiloja, joita voidaan muokata joustavasti ja nopeasti yritysten kasvaessa. Technopoliksen omat asiakasvastaavat istuvat  paikan päällä Otaniemessä ja reagoivat ripeästi asiakkaiden yllättäviinkin tarpeisiin. Toimitilojen yritykset ovat luoneet kampukselle laajan yhteistyöverkoston, jota vahvistetaan Technopoliksen järjestämissä suosituissa business-tapahtumissa ympäri vuoden. Vieraat ja yhteistyökumppanit vastaanotetaan aina lämpimästi toimitilojen sydämessä olevassa aulassa.

Näyttävät toimitilat isoille ja pienille yrityksille

Otaniemen Innopoli-kiinteistöt sijaitsevat näköalapaikalla Kehä I:n ja meren läheisyydessä. Kaikki yritysten arkea helpottavat ja liiketoimintaa tukevat palvelut löytyvät saman katon alta. Toimitiloissa olevat eri alojen yritykset ovat luoneet kampukselle aktiivisen ilmapiirin, jossa ajatusten ja palvelujen vaihtaminen on vilkasta. Omien toimistojensa lisäksi kaikilla yrityksillä on käytössään edustavat yhteiset tilat sekä runsaasti hyvin varusteltuja kokous- ja videoneuvottelutiloja. Virkistäytymiseen tai rennompiin kokouksiin on varattavissa ylimmän kerroksen saunatiloja, joista avautuvat hulppeat maisemat Espoon yli.

Tyytyväiset asiakkaamme

HERE Technologies

Nordic Semiconductor

Helly Hansen

Kampukset lähellä

Helsinki

Ruoholahti

Technopolis vuokraa vapaata toimitilaa Ruoholahdessa Länsiväylän varresta upein merinäköaloin. Salmisaaren paraatipaikalla kohoavat toimistorakennukset tarjoavat uusia, muuntojoustavia toimistoja erikokoisille yrityksille, jotka etsivät näköalapaikkaa Helsingistä. Ruoholahden toimitilat sijaitsevat meren …
Technopoliksen toimitilat Aviapoliksessa, lentokentän tuntumassa Vantaalla, tarjoavat edustavat puitteet nopeasti kehittyvän alueen ytimessä. Lentokentän ja juna-aseman läheisyys tarjoavat hyvät liikenneyhteydet …