Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Espoo
Kokoustilat
Otaniemi

Kokoustilat Espoo

Kokous- ja edustustiloja Espoossa hyvien yhteyksien varrella

Otaniemen kokoustilat sijaitsevat innovatiivisessa ympäristössä Espoon teknologiakeskittymän ytimessä. Tarjoamme lukuisia tilavaihtoehtoja kaiken kokoisille kokouksille ja tapahtumille seminaareista pikkujouluihin. Saatavana on myös 100 hengen auditorio ja seminaarisali jopa 200 hengelle. Avarat aulatilat luovat upeat puitteet näyttelyille tai messuille. Iltatilaisuuksista voi nauttia takkatulen ääressä Espoon edustavissa  saunatiloissa Otaniemen kattojen yllä.

Yli kolmekymmentä erikokoista kokoustilaa

Espoon Innopoli 1, 2 ja 3 tarjoavat yli kolmekymmentä erilaista kokoustilaa tilaisuuksien järjestämiseen. Kokoustiloja voidaan muokata tilaisuuden luonteen ja tarpeiden mukaan. Otaniemen kokoustiloista löytyy lukuisia tilavaihtoehtoja pienistä neuvotteluhuoneista ylimmän kerroksen hulppeisiin saunaosastoihin. Tilojen perusvarustukseen kuuluvat langaton netti, dataprojektori tai LCD-näyttö, muistiinpanovälineet sekä fläppi- tai tussitaulu.

Edustus- ja saunatilat upein näköaloin

Espoon Innopoli-kampukselta löydät viihtyisät edustustilat useampien erilaisten saunatilojen valikoimasta. Saunatilojen kattoterasseilta avautuvat upeat näköalat Otaniemen yli. Kaikkien saunatilojen perusvarustukseen kuuluvat äänentoisto, Playstation 3, Sing Star, digiboxi sekä radio. Saunatiloissa voi järjestää rentouttavan illanvieton isollekin porukalle ja tilata herkulliset tarjoilut paikan päältä Innopolin ravintolasta. Avarat saunatilat sohvaryhmineen sopivat erinomaisesti myös erilaisiin kokouksiin.  Suuremmat edustustilaisuudet on mahdollista toteuttaa jopa viiteensataan osallistujaan saakka Innopoli-kiinteistöjen edustavissa ravintolasaleissa.

Seminaaritilat jopa 200 vieraalle

Espoon kokoustilat mahdollistavat monien erilaisten seminaarien järjestämisen. Tyylikkääseen Galileo-kokoustilaan mahtuu 42 seminaarivierasta. Edison 1 & 2 -tilat yhdistämällä seminaarin tai suurenkin juhlatilaisuuden voi järjestää jopa kahdellesadalle osallistujalle. Hyvin varusteltu Leonardo-auditorio mahdollistaa tilaisuudet 108 osallistujalle. Tiloissa voi järjestää erilaisia valmennus valmennus-, info- ja koulutustilaisuuksia sekä keskustelutapahtumia ja striimausta. Lukuisat pienemmät kokoustilat palvelevat loistavasti erilaisissa neuvottelutarpeissa.

Järjestä videoneuvottelu usealla paikkakunnalla samaan aikaan

Espoon Innopolissa on tarjolla moderni 12 henkilön videoneuvottelutila, joka mahdollistaa neuvottelut samanaikaisesti usealla eri paikkakunnalla. Videoneuvottelun avulla yrityksesi säästää aikaa ja rahaa, kun neuvottelut voidaan hoitaa sujuvasti etänä. Videoneuvotteluihin on myös mahdollista tilata herkulliset kokoustarjoilut suoraan kampuksen ravintolasta saman katon alta.

Kokoustilat

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoidemme suurin kokouspalvelutarjoaja. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen  videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).