Vapaat toimitilat Helsinki

Yhteydenottopyyntö
+358 46 712 0000
Loading
Coworking-tilojen yksi hyvä puoli on, että työpäivän aikana pääsee vaihtamaan kuulumisia hyvinkin erilaisten toimialojen ihmisten kanssa ja saa uudenlaisia näkemyksiä. Tämän on huomannut MatchOfficen Jarkko Toikkanen, joka on tehnyt töitä UMA Esplanadissa nelisen kuukautta. ”Täällä saan energiaa!”

Technopolis Helsinki – Vuokraa yrityksellesi parhaat toimitilat Helsingissä

Etsitkö yrityksellesi toimitilaa Helsingistä? Technopolis vuokraa toimitilaa Helsingin Ruoholahdessa Länsiväylän varresta upein merinäköaloin. Salmisaaren paraatipaikalla kohoavat toimistorakennukset tarjoavat uusia, muuntojoustavia toimitiloja erikokoisille yrityksille, jotka etsivät näköalapaikkaa Helsingistä. Toimitilat sijaitsevat meren välittömässä läheisyydessä, 10 min päässä keskustasta metron, raitiovaunureitin ja vilkkaan bussiliikenteen varrella. Etäisyys Helsingin keskustasta on vain 3,5 km.

Technopoliksen toimitilat Helsingissä ovat monipuolisia ja joustavia toimistotiloja, jotka sopivat vuokrattavaksi kaikenkokoisille yrityksille. Technopoliksen toimitilat muuntuvat joustavasti ja nopeasti yrityksen kasvaessa, joten ne sopivat hyvin niin muutaman hengen aloittavalle yritykselle kuin usean sadan työntekijän suuremmille yrityksille. Kun etsit vapaata toimitilaa Helsingistä, Technopoliksen laajasta toimitilavalikoimasta löydät sopivan. Asiakasvastaavamme auttavat mielellään juuri sinulle sopivan ratkaisun löytämisessä.

Asiakkaanamme yrityksesi pääsee nauttimaan Helsingin toimitilojen edustavista kokoustiloista ja arkea helpottavista palveluista. Me hoidamme ison osan arkisista käytännön järjestelyistä, jotta sinä ja yrityksesi henkilöstö voi keksittyä olennaiseen. Vilkkaalla kampuksellamme on paljon eri alojen yrityksiä ja osaajia, joiden kanssa verkostoituminen on helppoa, kun tiloissa käytetään samoja palveluita ja yhteisiä tiloja kuten kahvilaa ja ravintolaa.

Technopoliksen toimitilat Helsingissä ovat erittäin suosittuja. Helsingin toimitilojen sydämestä löytyvät Technopoliksen ystävällinen aulapalvelu sekä yritysten omat asiakasvastaavat, jotka pystyvät auttamaan yrityksiä nopeasti yllättävissäkin tilatarpeissa. Aulojen tyylikkäät lounge-tilat tarjoavat maksutonta työtilaa ja rennompaa kokousmiljöötä oman toimiston ulkopuolella.

Helsingin toimitiloissa järjestetään runsaasti business-tapahtumia ympäri vuoden, mikä vahvistaa entisestään tiloissamme toimivien yritysten yhteisöllisyyttä. Sijainti Helsingin keskustan läheisyydessä, hyvien liikenneyhteyksien varrella, toimintaympäristössä, jossa kaikki toimii, antaa ihanteelliset lähtökohdat liiketoiminnan hoitamiseen helposti ja sujuvasti.

Tutustu kampukseemme 360-virtuaalikierroksen avulla tästä.

Tutustu myös UMA coworking -tiloihimme aivan Helsingin ydinkeskustassa, Esplanadilla.

Ota yhteyttä

Muuttamassa?

Asset 1

Opas onnistuneeseen toimitilavalintaan

Toimitilahankinta edessä – mitä kaikkea yrityksen pitää ottaa huomioon? Uudessa oppaassamme käydään onnistuneen toimitilahankinnan perusasiat läpi toimitilahankkijan näkökulmasta.

Lataa opas