Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Helsinki
Kokoustilat
Ruoholahti

Kokoustilat Helsinki

Tyylikkäät kokoustilat Helsingistä upein merinäköaloin

Huippumodernin Technopolis Ruoholahden kampukselta avautuvat upeat merimaisemat. Helsingin kokoustilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Salmisaaren sydämessä loistavien liikenneyhteyksien äärellä. Autolla saapuminen on helppoa, ja Ruoholahden metroasema sekä raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat kampuksen läheisyydessä. Kokoustilojen yhteydessä on runsaasti pysäköintitilaa ulkoparkkialueella sekä maanalaisessa pysäköintihallissa. Helsingin tasokkaat kokoustilat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet järjestää seminaareja ja iltatilaisuuksia suurillekin osallistujamäärille.

Herkulliset kokoustarjoilut saman katon alta

Technopolis Ruoholahti tarjoaa modernit ja viihtyisät kokoustilat pienestä osallistujamäärästä jopa lähes viidenkymmenen osallistujan tilaisuuksiin. Edustavat kokoustilat tulvivat luonnonvaloa ja takaavat onnistuneet kokouksen. Useista Helsingin kokoustiloista avautuvat esteettömät merimaisemat. Ruoholahden suositusta kampusravintolasta voi kätevästi tilata monipuoliset kokoustarjoilut raikkaista smoothieista suolaisiin herkkuihin.

Modernit seminaari- ja edustustilat

Helsingin toimitiloissa on mahdollista järjestää seminaareja jopa kahdellesadalle osallistujalle uusissa ja edustavissa Smith, Marx ja Kotler -kokoustiloissa. Aula- ja edustustilana toimiva Valopiha mahdollistaa tilat 150:lle osallistujalle. Ruoholahden tyylikkäissä kokoustiloissa järjestetään tiheään tahtiin erilaisia workshopeja, seminaareja, valmennustapahtumia sekä Technopoliksen Business Breakfast -verkostoitumistapahtumia.

Varaa videoneuvottelu Helsingissä

Helsingin toimitiloissa on tarjolla moderni 12 henkilön videoneuvottelutila, joka mahdollistaa neuvottelut samanaikaisesti usealla eri paikkakunnalla. Videoneuvottelun avulla yrityksesi säästää aikaa ja rahaa, kun neuvottelut voidaan hoitaa sujuvasti etänä. Videoneuvotteluihin on myös mahdollista tilata herkulliset kokoustarjoilut suoraan kampuksen ravintolasta saman katon alta.

Saunatilat kattoterasseineen Espoossa ja Vantaalla

Technopoliksen saunatilat pääkaupunkiseudulla löytyvät  Otaniemen ja Vantaa Aviapoliksen kampuksilta. Espoossa on useita erikokoisia saunatiloja Innopoli-rakennusten ylimmissä kerroksissa upeilla näkymillä. Helsinki-Vantaan ylimmän kerroksen saunatilat on varustettu porealtaalla ja grillillä kesäisiä virkistäytymisiltoja varten. Kampusten modernien saunatilojen yhteydessä on viihtyisät aurinkoterassit, joissa voi hengähtää kauniiden ja vehreiden maisemien äärellä.

Kokoustilat

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoidemme suurin kokouspalvelutarjoaja. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen  videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).