Technopolis on myynyt Jyväskylän liiketoiminnot 30.11.2017.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Technopolis on myynyt Jyväskylän liiketoiminnot 30.11.2017. Lue lisää.

Innovan toimitiloissa Jyväskylässä koet kaupungin sykkeen. Toimitilat sijaitsevat Jyväskylän ydinkeskustassa viihtyisällä Lutakon alueella. Huippulaadukasta toimitilaa kaupungin parhaalla paikalla vuokrataan niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Jyväskylän keskustan näyttävistä 15. kerroksen kokous- ja saunatiloista avautuvat upeat kaupunki- ja järvimaisemat. Kaikki Innova-toimistot ovat saavuttaneet kansainvälisen LEED-ympäristöluokituksen.

Vapaat toimitilat

Ei tuloksia, muokkaa hakuehtoja

Etäisyys keskustaan
0,5 km
Kerroksia Innova 1:ssä
15
Kokoustiloja
14
Ravintoloita
1
Koko jalkapallokenttinä
3,8
Mahtava järvimaisema

Varaa tapaaminen

Lomakkeet eivät toimi tällä hetkellä!

HUOM! Lomakkeet sivustollamme eivät ole tällä hetkellä toiminnassa. Teemme muutoksia vastataksemme paremmin GDPR:n vaatimuksiin. Otathan yhteyttä meihin joko puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot löydät täältä.

Miksi muuttaisit Technopolikseen?

Työskentely Technopoliksen tiloissa antaa sinun keskittyä siihen minkä osaat parhaiten – oman busineksesi pyörittämiseen. Me hoidamme osan jokapäiväisistä tylsistä tehtävistä sillä välin kun sinä keksityt olennaiseen. Kun haluat nauttia kupillisen kahvia ja jutella jonkun kanssa löydät paljon muiden yritysten työtekijöitä kampuksiltamme juttuseuraksi. Kaikki tämä ja paljon muuta Technopoliksella.

Toimitilaa Jyväskylän ydinkeskustassa

Technopolis Innovan toimitilat sijaitsevat siellä, missä tapahtuu. Toimistoja on vuokrattavissa keskeltä Jyväskylää Matkakeskuksen sekä kasvavan tapahtumakeskuksen Jyväskylän Paviljongin vierestä. Sijainti Lutakonaukion näköalapaikalla takaa viihdykettä myös kesäisin, kun alueella järjestetään maineikkaat Neste Oil Rally – ja Street Hockey –kilpailut sekä suosittu Suomipop-festivaali. Toimitiloista on suora yhteys Jyväskylän Rantaväylälle, ja toimitilojen yhteydessä on autoilijoille runsaasti pysäköintitilaa.

Moderni kokouskeskus ja laadukas lounasravintola

Innovan uusin toimistorakennus vuokraa modernia toimistotilaa, jota voidaan joustavasti muunnella mitä erilaisimpiin tarpeisiin. Toimitilojen palveluihin kuuluvat mm. vastikään valmistunut moderni kokouskeskus, uudistettu lounasravintola Fiilu (linkki) sekä K-Supermarket-ruokakauppa. Technopoliksen suosituilla business-aamupaloilla yritysten henkilöstö ja yhteistyökumppanit voivat verkottua keskenään ja löytää tehokkaasti uusia yhteistyömahdollisuuksia. Yritykset voivat myös varata toimistohotellin ylimmän kerroksen sauna- ja kokoustiloja, joista avautuvat upeat maisemat Jyväskylän yli.

Tyytyväiset asiakkaamme

Kampukset lähellä

Jyväskylä

Ylistönmäki

Ylistönmäen toimitiloissa olet kirjaimellisesti huipulla. Ylistönmäen ja Ylistönrinteen laadukkaat toimisto- ja kokoustilat ovat upeiden luontomaisemien läheisyydessä vain muutaman kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Ylistönmäen korkeatasoisten  toimitilojen sekä ystävällisen …