Technopolis on myynyt Jyväskylän liiketoiminnot 30.11.2017.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Kokousta Technopolis Innovien tiloissa Jyväskylän keskustassa

Erinomainen sijainti ja monipuoliset tilavaihtoehdot takaavat kokouksen onnistumisen

Technopolis Innovan kokouskeskuksessa on runsaasti viihtyisiä, toimivia ja muuntautumiskykyisiä tiloja kokouksiin, koulutuksiin ja tapahtumiin. Ravintolamaailma palvelee vaativaakin kokousvierasta ja herkulliset tarjoilut kokoukseen saa tilattua helposti kokouspalvelumme kautta. Innovan kampus sijaitsee Jyväskylän keskustassa Lutakon aukiolla, Jyväskylän Paviljongin naapurissa. Eläväisellä paikalla järjestettyyn kokoukseen on helppoa yhdistää esimerkiksi kulttuuria tai vierailu johonkin Jyväskylän Paviljongin lukuisista messutapahtumista. Innoviin on helppoa saapua myös kauempaa, sillä Jyväskylän matkakeskus on vain kävelysillan päässä.

Sopiva tila kaikenkokoisiin kokouksiin

Innovan kokoustiloista löytyy varmasti sopiva jokaisen tarpeeseen, olipa kyse sitten parin kolmen hengen palaverista, haastattelusta tai kolmenkymmenen hengen kokouksesta tai koulutuksesta. Kaikista kokoustiloista löytyy kokouksen järjestämiseen tarvittava perusvarustelu, kuten mahdollisuus presentaatioiden näyttämiseen sekä langaton wlan-yhteys. Kokoustilat on varustettu mukavasti asianmukaisin kalustein ja monissa tiloissa on mahdollista muuttaa pöytäjärjestystä tarpeiden mukaan.

Saunat huippumaisemin

Innovan saunatiloista on kenties Jyväskylän parhaat näkymät. 15. kerroksen Innova-saunatilan katetulla terassilla voi ihastella taianomaisia järvimaisemia. Innova 4: n Vasikkasaaren saunatilan erikoisuutena on kaksi ikkunallista saunaa, joissa maisemista voi nauttia löylyn lämmössä. Ravintolapalvelusta voit tilata saunatiloihin haluamasi teemalliset tarjoilut ja Innova 4:n saunatilan korkeatasoisessa keittiössä järjestät vaikka kokkikoulun saunaillan yhteyteen.

Järjestä videoneuvottelu Jyväskylässä

Videoneuvottelu on helpoin tapaa pitää yhteyttä ulkopaikkakuntiin ja säästää aikaa sekä rahaa. Technopoliksen toimitilojen älykkäät videolaitteet takaavat helpon ja onnistuneen kokouksen. Annamme mielellämme myös vinkkejä onnistuneen videoneuvottelun järjestämiseen.

Innovan lisäksi Technopolis vuokraa kokoustiloja Jyväskylässä Ylistönmäen kampuksella.

Kokoustilat

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

 

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoiden suurimmista kokouspalvelutarjoajista. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).