Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Jyväskylä
Kokoustilat
Innova

Kokoustilat Jyväskylä

Varaa kokoustilat Jyväskylästä

Jyväskylän tyylikkäät ja muunneltavat kokous- ja saunatilat sijaitsevat erinomaisella paikalla matkakeskuksen ja Jyväsjärven välittömässä läheisyydessä. Ydinkeskustan toimitiloissa on runsas valikoima moderneja kokoustiloja, videoneuvottelutiloja  ja hulppea 15. kerroksen saunaosasto. Ylistönmäen toimitilat tarjoavat viihtyisiä kokoustiloja Jyväsjärven läheisyydessä kauniiden luontomaisemien ympäröimänä.

Kokoustilat Jyväskylän ydinkeskustassa ja kauniissa järvimaisemissa

Innovan uudet ja modernit toimitilat tarjoavat tasokkaita ja muunneltavia kokoustiloja aivan Jyväskylän ydinkeskustassa  matkakeskuksen vieressä.  Innova 1:een on vastikään valmistunut uusi näyttävä kokouskeskus ja ravintolamaailma . Jyväskylän Ylistönmäen luonnonmaisemissa on monipuolinen valikoima hyvin varusteltuja kokous-  ja koulutustiloja sekä runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Ylistönmäen ja Innovan toimitiloissa kokousasiakkaita palvelee  Technopoliksen suositut ja laadukkaat ravintolat.

15. kerroksen edustus- ja saunatilat upein näköaloin

Ydinkeskustan kokoustiloissa voi ihastella viehättäviä näkymiä Jyväsjärvelle ja satamaan. Taianomaiset järvimaisemat korostuvat Innova 1:n 15. kerroksen saunaosastolla, jonka katetulla terassilla sinä ja vieraasi viihdytte varmasti. Lisää saunatilaa löytyy ydinkeskustan Innova 4:n upealta saunaosastolta, jossa on kaksi erillistä saunaa, takka ja viihtyisästi kalustettu katettu terassi. Ravintolapalveluista voit tilata saunatiloihin haluamasi teemaillan ja korkeatasoisessa keittiössä järjestät vaikka kokkikoulun saunaillan yhteyteen. Ylistönmäentie 31:ssä onnistuvat perinteiset sauna- ja grilli-illat kauniin vehreissä luonnonmaisemissa. Ylistönmäellä voit yhdistää virkistystapahtumaasi helposti ohjatun kuntoilutuokion Technopoliksen kuntosalissa tai luonnon helmassa.

Videoneuvottelut usealla paikkakunnalla samaan aikaan

Videoneuvottelu on helpoin tapaa pitää yhteyttä ulkopaikkakuntiin ja säästää aikaa sekä rahaa. Technopoliksen toimitilojen älykkäät videolaitteet  takaavat helpon ja onnistuneen kokouksen. Ota yhteyttä niin kerromme kuinka voit helposti järjestää videoneuvottelun Technopoliksen tiloissa.

Kokoustilat

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

 

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoiden suurimmista kokouspalvelutarjoajista. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).