Technopolis on myynyt Jyväskylän liiketoiminnot 30.11.2017.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Viihtyisät kokoustilat Jyväskylän Ylistönmäellä

Järjestä kokous upeiden luontomaisemien keskellä

Ylistönmäen viihtyisät kokoustilat Jyväsjärven läheisyydessä henkivät rauhaa ja niistä on upeat maisemat ympäröivään luontoon. Jyväskylän keskustaan ei ole kuitenkaan myöskään pitkä matka ja paikalle on helppoa saapua niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Ylistönmäen kampuksella onnistuvat niin kokoukset ja koulutukset kuin virkistyspäivät ja saunaillatkin.

Palvelu pelaa

Kokouksen tai koulutuksen järjestäminen Ylistönmäen valoisissa ja viihtyisissä tiloissa on helppoa. Kokoustiloista löydät kaiken, mitä onnistuneen kokouksen järjestämiseen tarvitset ja ystävällinen aulahenkilökuntamme toivottaa vieraasi tervetulleiksi ja opastaa heidät eteenpäin. Kokousvarauksen yhteydessä voit samalla myös tilata kauttamme herkulliset kokoustarjoilut kampuksen ravintolasta.

Pidä kokoustauko liikkuen tai järjestä saunailta

Ylistönmäellä kokouksiin, koulutuksiin tai vaikkapa henkilöstön virkistyspäivään on helppoa yhdistää ulkoilua tai liikuntaa Jyväsjärven kauniissa maisemissa tai Technopoliksen omissa liikuntatiloissa. Päivän kruunaa ilta kampuksen saunatilassa saunoen ja takan ääressä tai terassilla iltaa istuen.

Ylistönmäen lisäksi Technopolis vuokraa kokoustiloja Jyväskylässä keskustassa Innova-kampuksella.

Kokoustilat

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

 

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoiden suurimmista kokouspalvelutarjoajista. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).