Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Microkatu – toimitilaa Kuopion korkeakoulujen ja yritysten kohtaamispaikassa

Technopolis Microkatu on Kuopion tunnettuja maamerkkejä yhteensä 100 000 bruttoneliön toimitiloillaan Savilahden kampusalueella. Microkadulla on vuokrattavissa toimisto- ja laboratoriotiloja eri alojen yritysten tarpeisiin. Kampusalueen tiiviissä yhteisössä on erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet yli 150 erikokoisen yrityksen ja tuhansien korkeakoulutettavien kesken. Yhteydet keskustasta ovat loistavat ja autoilijoille on tarjolla pysäköintitilaa sekä pihalla että pysäköintihalleissa. Toimitilojen yhteydessä henkilökuntaa palvelevat useat ravintolat, hieroja ja kampaaja.

Microkadulle valmistuu lisätilaa menestyä syyskuussa 2019, lue lisää rakennusvaihe 8:sta.

Kuopion liike-elämän sydän sykkii Savilahdessa

Uusi Savilahti on Kuopion seudun merkittävin aluekehitysprojekti, joka tulee olemaan keskustaan kytkeytyvä 35 000 asukkaan, työntekijän ja opiskelijan moderni, viihtyisä ja luonnonläheinen keskittymä. Savilahden osaamiskeskittymä kasvaa ja vahvistuu entisestään, mikä luo uusia mahdollisuuksia liike-elämälle erinomaisella sijainnilla ja liikenneyhteyksillä. Lue lisää Savilahden kehittämisestä. 

Vapaat toimitilat

Loading

Kampuksella ei ole tällä hetkellä vapaita toimitiloja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Älä huoli, autamme sinua – olethan yhteydessä!

Etäisyys keskustaan
3 km
Kokoustiloja
12
Parkkipaikkoja
1077
Ravintoloita
3
Koko jalkapallokenttinä
5,7
Auringonkukkapellon koko
525 m2

Varaa tapaaminen

Miksi muuttaisit Technopolikseen?

Työskentely Technopoliksen tiloissa antaa sinun keskittyä siihen minkä osaat parhaiten – oman busineksesi pyörittämiseen. Me hoidamme osan jokapäiväisistä tylsistä tehtävistä sillä välin kun sinä keksityt olennaiseen. Kun haluat nauttia kupillisen kahvia ja jutella jonkun kanssa löydät paljon muiden yritysten työtekijöitä kampuksiltamme juttuseuraksi. Kaikki tämä ja paljon muuta Technopoliksella.

Työskentele Technopolis UMAssa

Matkustatko ja tarvitsetko väliaikaisen työpisteen? UMA-työtilat löydät kaikilta kampuksiltamme. Hintaan kuuluu laadukas vastaanottopalvelu, Technopoliksen moderni liikeympäristö sekä valikoima muita palveluita, jotka helpottavat työskentelyä.

Laboratorioista joustaviin toimitiloihin

Itä-Suomen yliopiston ja  Savonia ammattikorkeakoulun kanssa samalla kampuksella sijaitsevat toimitilat luovat ihanteelliset edellytykset liike-elämän ja koulutusmaailman väliselle yhteistyölle. Tarjolla on hyvillä laboratoriovalmiuksilla olevaa toimitilaa  ja  kampuksen monitieteisen koulutuksen ansiosta osaavaa työvoimaa on lähellä. Microkadun toimistorakennusten edustavat toimitilat ovat muokattavissa monipuolisesti niin asiantuntijayritysten, palveluntuottajien kuin teknologiayritysten tarpeisiin. Technopoliksen hyvät ja joustavat tilaratkaisut soveltuvat erinomaisesti myös aloittelevien yritysten toiminnan käynnistämiseen.

Yhteisiä tapahtumia 240 hengen auditoriossa

Kallaveden kupeessa sijaitsevat Microkadun toimitilat ja palvelut voidaan räätälöidä monipuolisesti erikokoisten yritysten tarpeisiin. Toimitilojen sydän on Technopoliksen oma aulahenkilökunta, joka vastaanottaa yritysten vieraat lämpimästi ja huolehtii yritysten arkea helpottavista asioista. 240 hengen auditoriossa ja muissa kampuksen viihtyisissä kokous- ja ravintolatiloissa järjestetään erilaisia business- ja verkostoitumistapahtumia. Auditoriossa Technopoliksen asiakkaat ja heidän henkilökunta pääsevät nauttimaan vaikka koko perheen yhteisistä elokuvailloista. 7th Heavenin tunnelmalliset sauna- ja edustustilat biljardipöytineen ja terasseineen sopivat erinomaisesti virkistäytymiseen tai rennompiin business-tapahtumiin.

Kampukset lähellä

Viestikadun toimitilat sijaitsevat nopeiden liikenneyhteyksien varrella Kuopion yliopistollisen sairaalan läheisyydessä. Kampus kattaa kolme korkeatasoista kiinteistöä toimisto- ja kokoustiloineen sekä ison pysäköintitalon. Toimitilat laajenevat entisestään uudella Viestikatu 7A …
Technopolis Microkatu on Kuopion tunnettuja maamerkkejä yhteensä 100 000 bruttoneliön toimitiloillaan Savilahden kampusalueella. Microkadulla on vuokrattavissa toimisto- ja laboratoriotiloja eri alojen yritysten tarpeisiin. Kampusalueen tiiviissä yhteisössä on …