Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Kuopio
Kokoustilat
Microkatu

Kokoustilat Kuopio

Varaa edustavat kokoustilat Kuopiosta

Kuopion tyylikkäät, viihtyisät ja monikäyttöiset kokoustilat Microkadulla ja Viestikadulla tarjoavat onnistuneet puitteet palavereille, seminaareille, koulutuksille ja muille tilaisuuksille.  Kokoustiloja voidaan muokata toiveittesi mukaan ja saatavilla on runsas määrä erikokoisia kokous-, sauna- ja videoneuvottelutiloja. Kampusten ravintolat toimittavat kokoustiloihin maittavat aamiaiset, päiväkahvit ,lounaat sekä muut tarjoilut myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kuopion parhaat edustus- ja saunatilat

Microkadun ja Viestikadun edustustilat sopivat erinomaisesti niin pieniin kuin suurempiinkin tapahtumiin. Vietä saunailta tai vaikkapa pikkujoulut upeissa puitteissa ja lempeissä löylyissä. Microkadun 7th Heavenissä voit rentoutua saunomisen yhteydessä myös pelaten esim. biljardia tai kesäisin minigolfia upealla kattoterassilla.

Kokoustilat

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

 

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoiden suurimmista kokouspalvelutarjoajista. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).