Vapaat toimitilat Oslo

Yhteydenottopyyntö
+358 46 712 0000
Loading

Parasta toimitilaa Oslossa – Technopolis Fornebu

Onko yritykselläsi toimintaa Oslossa? Joustavuutensa ja laajan palvelutarjontansa ansiosta Technopolis Fornebu auttaa pieniä ja suuria yrityksiä kehityksessä ja kasvussa. Varmistamme, että yrityksesi voi keskittyä liiketoiminnalle elintärkeisiin toimenpiteisiin samalla kun Technopolis huolehtii jokapäiväisistä käytännön asioista. Olitpa sitten yhden hengen yritys tai suuri yhtiö, meiltä löytyy tila liiketarpeillesi.

Technopoliksen Fornebun kampus koostuu kolmesta eri toimistorakennuksesta – Terminal-rakennus, Portal-rakennus ja Profile-rakennus – yhteensä 70 000 m² vuokrattavaa korkealuokkaista toimistotilaa.

Rakennuksillamme on korkea laatutaso ja valikoima palveluja vuokralaisille. Tarjoamme joustavaa tilaa, jossa on markkinoiden laajin palvelutarjonta. Haluamme tarjota optimaaliset tilaratkaisut asiakkaille, jotka hakevat tilankäytön tehokkuutta ja joustavuutta. Tämä mahdollistaa toiminnan kasvun ja kehityksen.

Tutustu myös UMA coworking-tiloihimme, joissa voit tehdä työtä joustavasti, myös Oslossa.

Ota yhteyttä

Muuttamassa?

Asset 1

Opas onnistuneeseen toimitilavalintaan

Toimitilahankinta edessä – mitä kaikkea yrityksen pitää ottaa huomioon? Uudessa oppaassamme käydään onnistuneen toimitilahankinnan perusasiat läpi toimitilahankkijan näkökulmasta.

Lataa opas