Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Technopolis Fornebu – toimitilat

Joustavuutensa ja laajan palvelutarjontansa ansiosta Technopolis Fornebu auttaa pieniä ja suuria yrityksiä kehityksessä ja kasvussa. Varmistamme, että yrityksesi voi keskittyä liiketoiminnalle elintärkeisiin toimenpiteisiin samalla kun Technopolis huolehtii jokapäiväisistä käytännön asioista. Olitpa sitten yhden hengen yritys tai suuri yhtiö, meiltä löytyy tila liiketarpeillesi.

Technopoliksen Fornebun kampus koostuu kolmesta eri toimistorakennuksesta – Terminal-rakennus, Portal-rakennus ja Profile-rakennus – yhteensä 70 000 m² vuokrattavaa korkealuokkaista toimistotilaa.

Rakennuksillamme on korkea laatutaso ja valikoima palveluja vuokralaisille. Tarjoamme joustavaa tilaa, jossa on markkinoiden laajin palvelutarjonta. Haluamme tarjota optimaaliset tilaratkaisut asiakkaille, jotka hakevat tilankäytön tehokkuutta ja joustavuutta. Tämä mahdollistaa toiminnan kasvun ja kehityksen.

Vapaat toimitilat

Loading

Kampuksella ei ole tällä hetkellä vapaita toimitiloja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Älä huoli, autamme sinua – olethan yhteydessä!

Etäisyys juna-asemalle
4 min
Isoimman kokoustilan henkilömäärä
147
Kokoustiloja
8
Ravintoloita
2
Koko jalkapallokenttinä
9,9
Näkymiä vuonolle

Varaa tapaaminen

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

Terminal-rakennus

Terminal-rakennus on historiallinen rakennus: Fornebun lentokentän entinen saapumis- ja lähtöhalli. Rakennus koostuu neljästä kerroksesta, tarjoaa hyvän joustavuuden ja sopii pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Pohjakerroksessa on yhteinen vastaanotto, joka tunnetaan nimellä Kaj Fjell -halli ja jossa on myös kahvila ja iso aulatila. Kaj Fjell -hallin 4. kerroksessa on ravintola ja rakennuksen toisessa päädyssä on toinen ravintola konferenssitilojen yhteydessä. Rakennuksessa on myös kuntosali ja pukuhuoneet.

Portal-rakennus

Portal-rakennus valmistui vuonna 2009. Rakennuksessa on seitsemän kerrosta, mukaan lukien kattoterassi. Tällä hetkellä sitä käyttää usea sekä kotimainen että kansainvälinen suuryritys. Kävelysilta yhdistää rakennuksen Terminal-rakennukseen. Vuokralaiset käyttävät vastaanottoa ja kaikkia muita palveluita Terminal-rakennuksessa. Rakennus on energiatehokas ja siinä on pylväätön rakenne sekä kiehtova julkisivu. Tämä mahdollistaa tehokkaat tilankäyttöratkaisut.

Profile-rakennus

Profile-rakennus on BREEAM-sertifioitu. Se valmistui Accenturelle vuonna 2012. Profile-rakennus on yhdistetty Terminal-rakennukseen ja käyttää kaikkia siellä olevia palveluita. Rakennuksessa on hieno lasinen julkisivu ja viisi kerrosta.

Miksi muuttaa Technopolikseen?

Technopolis Fornebu on eloisa kampus, jossa on monta mielenkiintoista yritystä. Technopolis auttaa yrityksiä kasvamaan dynaamisesti ja työskentelemään tehokkaammalla tavalla palveluidemme avulla. Käyttäjäjärjestömme Technoport luo yrityksien välistä kanssakäymistä verkostoitumistilaisuuksien ja jokapäiväisen ammattillisen panostuksen avulla. Tarjoamme joustavia ratkaisuja liittyen toimistotilaan ja sen muunnoksiin.

Tyytyväiset asiakkaamme

HERE Technologies

Nordic Semiconductor

Helly Hansen