Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Technopolis Kontinkangas – vapaata toimitilaa terveysteknologian innovaatioiden äärellä

Oulun Kontinkangas vuokraa toimitilaa nopeasti kehittyvän terveys- ja hyvinvointiteknologian sekä ICT- palveluiden polttopisteestä. Kontinkankaan Oulu Health -kampusalueelle on keskittynyt yrityksistä, Oulun yliopistollisesta sairaalasta sekä yliopistosta ja ammattikorkeakoulusta lähes 8000 maailmanluokan ammattilaisen joukko.

Vapaat toimitilat

Loading

Kampuksella ei ole tällä hetkellä vapaita toimitiloja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Älä huoli, autamme sinua – olethan yhteydessä!

Rakennuksia
5
Etäisyys lentokentälle
14,0 km
Etäisyys keskustaan
3,5 km
Kokoustiloja
5
Ravintoloita
1
Koko jalkapallokenttinä
3,6

Varaa tapaaminen

Miksi muuttaisit Technopolikseen?

Työskentely Technopoliksen tiloissa antaa sinun keskittyä siihen minkä osaat parhaiten – oman busineksesi pyörittämiseen. Me hoidamme osan jokapäiväisistä tylsistä tehtävistä sillä välin kun sinä keksityt olennaiseen. Kun haluat nauttia kupillisen kahvia ja jutella jonkun kanssa löydät paljon muiden yritysten työtekijöitä kampuksiltamme juttuseuraksi. Kaikki tämä ja paljon muuta Technopoliksella.

Työskentele Technopolis UMAssa

Matkustatko ja tarvitsetko väliaikaisen työpisteen? UMA-työtilat löydät kaikilta kampuksiltamme. Hintaan kuuluu laadukas vastaanottopalvelu, Technopoliksen moderni liikeympäristö sekä valikoima muita palveluita, jotka helpottavat työskentelyä.

Vapaata toimitilaa Oulun yliopistokampuksella

Kontinkankaan toimitilat sijaitsevat Oulun yliopiston lääketieteen kampuksen vieressä hyvien julkisten yhteyksien ja moottoritien varrella. Kampus kattaa sekä Medipoliksen että Kiviharjunlenkin toimitilat monipuolisine ravintola- ja kokouspalveluineen. Medipoliksen toimitiloista on suora yhteys Oulun yliopistolliseen sairaalaan ja lääketieteellisen tiedekunnan rakennuksiin. Yliopistollisen sairaalan mittava Tulevaisuuden sairaala 2030 -laajennushanke tuo toimitiloja vuokraaville yrityksille merkittävän määrän uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Uudistettuja muuntojoustavia toimitiloja

Kiviharjunlenkin viiden kiinteistön toimitiloissa yritykset ovat tekniikan innovaatioiden ytimessä ympärillään tuhansia huippuluokan ammattilaisia. Kaikille toimistorakennuksille on myönnetty kultatason LEED-ympäristösertifikaatti. Toimitilat on uudistettu moderneiksi muuntojoustaviksi toimistoiksi, joita voidaan muokata erikokoisten yritysten tarpeiden mukaan. Toimistohotellin sydämessä toimii ripeä ja ystävällinen aulahenkilökunta, joka hoitaa kaikki juoksevat asiat yritysten puolesta.

Kampukset lähellä

Ydinkeskustan toimitilat sijaitsevat Suomen pohjoisimman kasvukeskuksen sykkeessä, aivan Oulun ytimessä. Keskeinen sijainti, toimiva parkkihalli ja modernit toimitilat ovat Ydinkeskustan vetovoiman avaintekijöinä.Tutustu …
Peltolan nykyaikaiset toimitilat ovat osa Kontinkankaan kampusalueen hyvinvointi- ja terveysteknologian Oulu Health -keskittymää. Oulun yliopiston lääketieteellisen tutkimuksen läheisyys on kerännyt Technopoliksen toimitiloihin korkean teknologian osaajia. Technopoliksen toimitiloissa …
Oulun Linnanmaan toimitiloissa ollaan koko Technopoliksen tarinan alkulähteillä. Kalifornian Piilaakson vision mukaan perustettu yrityskeskittymä oli 80-luvulla yksi maailman ensimmäisistä teknologiakylistä. Nykyään  Linnanmaan toimitilat ovat tuhansien verkottuneiden osaajien …
Oulun Kontinkangas vuokraa toimitilaa nopeasti kehittyvän terveys- ja hyvinvointiteknologian sekä ICT- palveluiden polttopisteestä. Kontinkankaan Oulu Health -kampusalueelle on keskittynyt yrityksistä, Oulun yliopistollisesta sairaalasta sekä yliopistosta ja ammattikorkeakoulusta …