Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Technopolis Linnanmaa – toimitilaa tuhansien huippuosaajien kehityskeskuksessa

Oulun Linnanmaan toimitiloissa ollaan koko Technopoliksen tarinan alkulähteillä. Kalifornian Piilaakson vision mukaan perustettu yrityskeskittymä oli 80-luvulla yksi maailman ensimmäisistä teknologiakylistä. Nykyään  Linnanmaan toimitilat ovat tuhansien verkottuneiden osaajien kotipesä ja yksi Euroopan merkittävimmistä ICT-teknologian kehityskeskuksista. Technopoliksella on Linnanmaan toimitiloissa jopa 30 kiinteistöä ja vuokralaisena lähes 250 yritystä, joilla on toimitila-alaa yhteensä 20 jalkapallokentän verran. Pysäköintipaikkoja Linnanmaan toimitilojen yrityksille on jopa 3200.

Vapaat toimitilat

Loading

Kampuksella ei ole tällä hetkellä vapaita toimitiloja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Älä huoli, autamme sinua – olethan yhteydessä!

Rakennuksia
30
Etäisyys keskustaan
8 km
Kokoustiloja
20
Ravintoloita
5
Koko jalkapallokenttinä
15,7
Lounasannosta päivittäin
1590

Varaa tapaaminen

Miksi muuttaisit Technopolikseen?

Työskentely Technopoliksen tiloissa antaa sinun keskittyä siihen minkä osaat parhaiten – oman busineksesi pyörittämiseen. Me hoidamme osan jokapäiväisistä tylsistä tehtävistä sillä välin kun sinä keksityt olennaiseen. Kun haluat nauttia kupillisen kahvia ja jutella jonkun kanssa löydät paljon muiden yritysten työtekijöitä kampuksiltamme juttuseuraksi. Kaikki tämä ja paljon muuta Technopoliksella.

Työskentele Technopolis UMAssa

Matkustatko ja tarvitsetko väliaikaisen työpisteen? UMA-työtilat löydät kaikilta kampuksiltamme. Hintaan kuuluu laadukas vastaanottopalvelu, Technopoliksen moderni liikeympäristö sekä valikoima muita palveluita, jotka helpottavat työskentelyä.

Toimitilaa VTT:n ja Oulun yliopiston läheisyydessä

Linnanmaan toimitilat sijaitsevat vankan tieto-osaamisen äärellä VTT:n ja Oulun yliopiston pääkampuksen yhteydessä. Elektroniikkatien toimitiloissa kehitetään maailmanluokan innovaatioita langattomalle verkolle huippumoderneissa ja älykkäissä toimitiloissa. Toimitilat sijaitsevat Oulun moottoritien molemmin puolin vain 20 minuutin päässä lentokentästä. Technopolis on näyttänyt suuntaa ympäristöasioiden edelläkävijänä ja saavuttanut toimitiloilleen Elektroniikkatie 6 ja 8 -kiinteistöissä arvostetun kultatason LEED-ympäristöluokituksen.

Hyvin varusteltuja ja korkeatasoisia kokoustiloja

Linnanmaan toimitiloissa on tarjolla 28 hyvin varusteltua kokous- ja saunatilaa erikokoisten yritysten tarpeisiin. Pysäköintitilaa, ravintoloita ja auditorioita toimistohotelleissa on runsain mitoin suurtenkin tilaisuuksien varalta. Linnanmaan toimitiloissa toimii myös yhteisöllinen startup-keskus, jonka UpSwing-tilassa järjestetään pitchaus-kilpailuja ja pressitilaisuuksia.

Tyytyväiset asiakkaamme

Kampukset lähellä

Ydinkeskustan toimitilat sijaitsevat Suomen pohjoisimman kasvukeskuksen sykkeessä, aivan Oulun ytimessä. Keskeinen sijainti, toimiva parkkihalli ja modernit toimitilat ovat Ydinkeskustan vetovoiman avaintekijöinä.Tutustu …
Peltolan nykyaikaiset toimitilat ovat osa Kontinkankaan kampusalueen hyvinvointi- ja terveysteknologian Oulu Health -keskittymää. Oulun yliopiston lääketieteellisen tutkimuksen läheisyys on kerännyt Technopoliksen toimitiloihin korkean teknologian osaajia. Technopoliksen toimitiloissa …
Oulun Linnanmaan toimitiloissa ollaan koko Technopoliksen tarinan alkulähteillä. Kalifornian Piilaakson vision mukaan perustettu yrityskeskittymä oli 80-luvulla yksi maailman ensimmäisistä teknologiakylistä. Nykyään  Linnanmaan toimitilat ovat tuhansien verkottuneiden osaajien …
Oulun Kontinkangas vuokraa toimitilaa nopeasti kehittyvän terveys- ja hyvinvointiteknologian sekä ICT- palveluiden polttopisteestä. Kontinkankaan Oulu Health -kampusalueelle on keskittynyt yrityksistä, Oulun yliopistollisesta sairaalasta sekä yliopistosta ja ammattikorkeakoulusta …