Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Technopolis Peltola – vapaata toimitilaa teknologian tutkimuksen ytimessä

Peltolan nykyaikaiset toimitilat ovat osa Kontinkankaan kampusalueen hyvinvointi- ja terveysteknologian Oulu Health -keskittymää. Oulun yliopiston lääketieteellisen tutkimuksen läheisyys on kerännyt Technopoliksen toimitiloihin korkean teknologian osaajia. Technopoliksen toimitiloissa Peltolan ja Kontinkankaan yhteisellä kampusalueella työskentelee korkeakoulutettuja lääketieteen ja tekniikan ammattilaisia lähes 100 yrityksessä.

Vapaat toimitilat

Loading

Kampuksella ei ole tällä hetkellä vapaita toimitiloja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Älä huoli, autamme sinua – olethan yhteydessä!

Etäisyys keskustaan
2,2 km
Etäisyys juna-asemalle
1,8 km
Kokoustiloja
12
Ravintoloita
2
Koko jalkapallokenttinä
5,2
Hierojat
2
Kuntosalit
1
Hammaslääkärit
1

Miksi muuttaisit Technopolikseen?

Työskentely Technopoliksen tiloissa antaa sinun keskittyä siihen minkä osaat parhaiten – oman busineksesi pyörittämiseen. Me hoidamme osan jokapäiväisistä tylsistä tehtävistä sillä välin kun sinä keksityt olennaiseen. Kun haluat nauttia kupillisen kahvia ja jutella jonkun kanssa löydät paljon muiden yritysten työtekijöitä kampuksiltamme juttuseuraksi. Kaikki tämä ja paljon muuta Technopoliksella.

Työskentele Technopolis UMAssa

Matkustatko ja tarvitsetko väliaikaisen työpisteen? UMA-työtilat löydät kaikilta kampuksiltamme. Hintaan kuuluu laadukas vastaanottopalvelu, Technopoliksen moderni liikeympäristö sekä valikoima muita palveluita, jotka helpottavat työskentelyä.

Toimitilaa Oulussa korkean teknologian parissa

Oulun yliopiston lääketieteellisen kampuksen, ammattikorkeakoulun ja yliopistollisen sairaalan välittömässä läheisyydessä olevat toimitilat houkuttelevat yrityksiä korkean teknologian pariin. Peltolan toimitilat sijaitsevat moottorien varrella vain kahden kilometrin päässä Oulun keskustasta ja 15 minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta.

Suuri pysäköintihalli ja laadukkaat kokoustilat

Peltolan modernit toimitilat tarjoavat laadukkaat puitteet kokousten ja tilaisuuksien järjestämiseen. Vieraat vastaanotetaan lämpimästi Peltolan toimistohotellien aulatiloissa, jossa myös hoidetaan kaikkia yrityksen juoksevia asioita. Toimitilojen yhteydessä on jopa 800 paikan parkkihalli sekä laadukkaat ravintolat, joissa huippuosaajat voivat vaivattomasti verkostoitua keskenään.

Kampukset lähellä

Ydinkeskustan toimitilat sijaitsevat Suomen pohjoisimman kasvukeskuksen sykkeessä, aivan Oulun ytimessä. Keskeinen sijainti, toimiva parkkihalli ja modernit toimitilat ovat Ydinkeskustan vetovoiman avaintekijöinä.Tutustu …
Peltolan nykyaikaiset toimitilat ovat osa Kontinkankaan kampusalueen hyvinvointi- ja terveysteknologian Oulu Health -keskittymää. Oulun yliopiston lääketieteellisen tutkimuksen läheisyys on kerännyt Technopoliksen toimitiloihin korkean teknologian osaajia. Technopoliksen toimitiloissa …
Oulun Linnanmaan toimitiloissa ollaan koko Technopoliksen tarinan alkulähteillä. Kalifornian Piilaakson vision mukaan perustettu yrityskeskittymä oli 80-luvulla yksi maailman ensimmäisistä teknologiakylistä. Nykyään  Linnanmaan toimitilat ovat tuhansien verkottuneiden osaajien …
Oulun Kontinkangas vuokraa toimitilaa nopeasti kehittyvän terveys- ja hyvinvointiteknologian sekä ICT- palveluiden polttopisteestä. Kontinkankaan Oulu Health -kampusalueelle on keskittynyt yrityksistä, Oulun yliopistollisesta sairaalasta sekä yliopistosta ja ammattikorkeakoulusta …