Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Oulu
Kokoustilat
Peltola

Kokoustilat Oulu

Varaa kokoustilat Oulusta neljältä eri kampukselta

Technopolis tarjoaa Oulussa korkeatasoisia ja hyvin varusteltuja kokoustiloja neljällä keskeisellä kampuksella: Linnanmaalla, Kontinkankaalla, Peltolassa ja Ydinkeskustassa. Kokoustilat sijaitsevat helppojen kulkuyhteyksien päässä saavuitpa sitten omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Valittavanasi on yli 50 erilaista tilavaihtoehtoa: mm. viisi auditoriota, kuusi saunaosastoa, useita koulutustiloja ja upeita ravintolasaleja 100 – 1200 osanottajan tilaisuuksille.

Oulun laajin valikoima tyylikkäitä kokous- ja koulutustiloja

Technopolis tarjoaa Oulussa kaupungin laajimman valikoiman laadukkaita ja hyvin varusteltuja kokoustiloja. Tilojemme joukosta löytyy niin suuriin kuin pieniinkin tilaisuuksiin soveltuvat vaihtoehdot. Oulun suurimman tilavalikoiman joukosta löytyy luokkamuotoon taipuvia koulutustiloja, auditorioita, rentoihin tapaamisiin tarkoitettuja kokoustiloja sekä videoneuvottelutiloja.  Parkkipaikkoja kampusalueilla on runsain mitoin omalla autolla tuleville ja paikallinen bussiliikenne tuo vierailijat jopa suoraan ulko-ovelle.

Korkeatasoiset edustustilat ja Oulun suosituimmat saunat

Tarjoamme viihtyisiä edustus- ja saunatiloja aivan Oulun keskustassa, sen välittömässä läheisyydessä sekä Linnanmaalla, yliopiston tuntumassa. Ydinkeskustan tyylikäs ja muunneltava saunaosasto on yksi Oulun suosituimmista, ja sen kattoterassilta avautuvat upeat näkymät kaupungin yli. Peltolan helmenä on kahdella terassilla ja kahdella saunalla varustettu edustustila. Kontinkankaalla komeilee puolestaan täysin uuteen ilmeeseen remontoitu moderni saunaosasto, joka tyydyttää vaativimmankin kokoustajan esteettistä silmää ei vähiten tuikkivan tähtiseinän ja pyöreän saunan ansiosta.  Linnanmaalta löytyy kolme leppoisaa saunaosastoa, joissa iltaa on mukava istua takkatulen ääressä.

Oulun korkeatasoiset auditoriot ja mukautuvat koulutus- ja seminaaritilat

Oulun viidessä auditoriossa tilaisuuksien onnistumisen takaa toimiva kokoustekniikka ja tapahtumia on tukemassa Technopoliksen oma asiakaspalvelu. Auditorioidemme kapasiteetti vaihtelee 48-200 istumapaikan välillä. Auditorioiden lisäksi koulutustarpeisiin vastaavat luokka- ja seminaarimuotoon taipuvat kokoustilamme olipa kyseessä sitten pieni tai suurempi  tilaisuus. Auditorioiden  ja koulutustilojen  varaajien on helppo halutessaan täydentää tapahtumaansa varaamalla samasta kiinteistöstä tiimityöskentelytiloja. Tilaisuudet voi yhdistää lounastamisen kiinteistöjemme suosituissa ravintoloissa tai tilata herkulliset kokoustarjoilut suoraan kokoustiloihin.

Järjestä videoneuvottelu Oulusta usealle paikkakunnalle

Oulun toimitiloissa on tarjolla moderneja videoneuvottelutiloja, jotka mahdollistavat neuvottelut samanaikaisesti usealla eri paikkakunnalla. Videoneuvottelun avulla yrityksesi säästää aikaa ja rahaa, kun neuvottelut voidaan hoitaa sujuvasti etänä. Videoneuvotteluihin on myös mahdollista tilata herkulliset kokoustarjoilut suoraan kampusten ravintoloista saman katon alta.

Kokoustilat

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

 

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoiden suurimmista kokouspalvelutarjoajista. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).