Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Technopolis Ydinkeskusta – näyttävät toimitilat Oulun keskustassa

Ydinkeskustan toimitilat sijaitsevat Suomen pohjoisimman kasvukeskuksen sykkeessä, aivan Oulun ytimessä. Keskeinen sijainti, toimiva parkkihalli ja modernit toimitilat ovat Ydinkeskustan vetovoiman avaintekijöinä.

Tutustu uuteen kohteeseemme Ydinkeskustassa

Vapaat toimitilat

Loading

Kampuksella ei ole tällä hetkellä vapaita toimitiloja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Älä huoli, autamme sinua – olethan yhteydessä!

Etäisyys keskustaan
0 km
Etäisyys juna-asemalle
1,0 km
Kokoustiloja
6
Ravintoloita
1
Koko jalkapallokenttinä
1,5
Sauna lämmitetään vuosittain
100

Varaa tapaaminen

Miksi muuttaisit Technopolikseen?

Työskentely Technopoliksen tiloissa antaa sinun keskittyä siihen minkä osaat parhaiten – oman busineksesi pyörittämiseen. Me hoidamme osan jokapäiväisistä tylsistä tehtävistä sillä välin kun sinä keksityt olennaiseen. Kun haluat nauttia kupillisen kahvia ja jutella jonkun kanssa löydät paljon muiden yritysten työtekijöitä kampuksiltamme juttuseuraksi. Kaikki tämä ja paljon muuta Technopoliksella.

Työskentele Technopolis UMAssa

Matkustatko ja tarvitsetko väliaikaisen työpisteen? UMA-työtilat löydät kaikilta kampuksiltamme. Hintaan kuuluu laadukas vastaanottopalvelu, Technopoliksen moderni liikeympäristö sekä valikoima muita palveluita, jotka helpottavat työskentelyä.

Toimitilaa Oulun parhaalla paikalla

Technopolis Ydinkeskustan halutut toimitilat sijaitsevat Oulun keskustassa Rotuaarin tuntumassa, kivenheiton päässä kävelykadulta. Ydinkeskustan toimistohotelli on näyttävä kohde, jonne työntekijöillä, asiakkailla ja yhteistyökumppaneilla on helppo pääsy autolla tai julkisilla kulkuyhteyksillä. Parkkihallista löytyy reilusti pysäköintitilaa toimitilojen yli 50 yrityksen työntekijöille.

Oulun halutuimmat sauna- ja kokoustilat

Ydinkeskustan saunatila on koko Oulun vuokratuin edustussauna, jossa kiuas lämpenee yli 100 kertaa vuodessa. Löylyjen lisäksi yritysten suosiossa ovat Ydinkeskustan korkeatasoisella teknologialla varustetut kokous- ja videoneuvottelutilat. Kokoustilavaraukset ja muut yritysten päivittäiset asiat hoidetaan ripeällä ja ystävällisellä otteella rakennuksen sydämessä, Technopoliksen aulassa.  Ydinkeskustan  toimitilojen palveluihin kuuluvat myös erittäin laadukas kampusravintola, ruokakauppa ja pankki.

Kampukset lähellä

Ydinkeskustan toimitilat sijaitsevat Suomen pohjoisimman kasvukeskuksen sykkeessä, aivan Oulun ytimessä. Keskeinen sijainti, toimiva parkkihalli ja modernit toimitilat ovat Ydinkeskustan vetovoiman avaintekijöinä.Tutustu …
Peltolan nykyaikaiset toimitilat ovat osa Kontinkankaan kampusalueen hyvinvointi- ja terveysteknologian Oulu Health -keskittymää. Oulun yliopiston lääketieteellisen tutkimuksen läheisyys on kerännyt Technopoliksen toimitiloihin korkean teknologian osaajia. Technopoliksen toimitiloissa …
Oulun Linnanmaan toimitiloissa ollaan koko Technopoliksen tarinan alkulähteillä. Kalifornian Piilaakson vision mukaan perustettu yrityskeskittymä oli 80-luvulla yksi maailman ensimmäisistä teknologiakylistä. Nykyään  Linnanmaan toimitilat ovat tuhansien verkottuneiden osaajien …
Oulun Kontinkangas vuokraa toimitilaa nopeasti kehittyvän terveys- ja hyvinvointiteknologian sekä ICT- palveluiden polttopisteestä. Kontinkankaan Oulu Health -kampusalueelle on keskittynyt yrityksistä, Oulun yliopistollisesta sairaalasta sekä yliopistosta ja ammattikorkeakoulusta …