Eurooppalaista laatua Pietarissa

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Technopolis Pulkovo – enemmän kuin neliöitä

Moderni kampus Pietarissa, Pulkovon kansainvälisen lentokentän läheisyydessä. Laadukkaat liiketilat käsittävät kaikkiaan 43 000 neliömetriä. Technopolis tarjoaa miellyttävän tilan työlle ja liiketoiminnalle. Pätevät ja älykkäät arkkitehtuuriset ratkaisut ja tekniset järjestelmät, ravintola, kahvila, virkistystilat rakennuksessa sekä lähialueet tekevät oleskelustasi täällä mukavan ja tehokkaan. Kampuksella on LEED-sertifikaatit, lue lisää tästä.

Vapaat toimitilat

Loading

Kampuksella ei ole tällä hetkellä vapaita toimitiloja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Älä huoli, autamme sinua – olethan yhteydessä!

Etäisyys lentokentälle
1,2 km
Etäisyys keskustaan
12 km
Kokoustiloja
9
Ravintoloita
2
Koko jalkapallokenttinä
3,2
Pankkiautomaatti
5

Varaa tapaaminen

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

Vieraile luonamme kampuksella

Toisessa kerroksessa on tietopalvelutiski, ilmaisella WLAN-yhteydellä varustettu aula vieraille, käteisautomaatti, konferenssikeskus, ravintola Ilma sekä asiakkaiden postilaatikot. Asiakkaiden toimistot ovat kerroksissa 3. – 9. Kaikissa kerroksissa on hissit henkilöille sekä ylimääräisen kapasiteetin kalustolle, palvelinhuoneet ja WC:t. Vieraiden ilmainen pysäköintialue on pääsisäänkäyntiä vastapäätä. Toisen rakennuksen 2. kerroksessa on tietopalvelu- ja vastaanottotiski, ilmaisella WLAN-yhteydellä varustettu aula vieraille, palvelinhuone, kahvila Lakka, bisnesaula, postilaatikot sekä leikkialue. Sisäpihalla on pöytätennispöytä. Asiakkaiden toimistot sijaitsevat näiden yläpuolella. 9. kerroksessa on kaksi korkealuokkaista neuvotteluhuonetta ja sauna. Asiakkaiden pysäköintialue on rakennuksen päädyssä.

Miksi muuttaa Technopolikseen?

Technopolis Pulkovo edustaa eurooppalaista laatua Pietarissa. Kätevä sijainti kansainvälisen lentokentän ja tienristeyksen läheisyydessä, 30 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Välitämme asiakkaistamme ja tarjoamme parasta: korkealaatuista palvelua, tilan järjestelyn asiakkaiden toiveiden mukaisesti sekä tilojen nopean uudelleenjärjestelyn. Pätevät arkkitehtuurilliset ratkaisut ja tekniset järjestelmät, ravintola, kahvila, virkistystilat rakennuksessa sekä lähialueet tekevät oleskelustasi täällä mukavan ja tehokkaan. Asiakkaamme ovat venäläisiä ja kansainvälisiä yrityksiä, pieniä yrityksiä ja valtion omistamia yhtiöitä.

Tyytyväiset asiakkaamme

HERE Technologies

Nordic Semiconductor

Helly Hansen