ulemiste-city

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Technopolis Ülemiste

Technopolis Ülemiste tarjoaa sopivan tilan kaikenkokoisille yrityksille. Tarvitsetpa sitten pysyvää toimistotilaa tai joustavaa tilojen käyttöä, teemme liiketoiminnan harjoittamisesta ja yrityksen kasvamisesta helppoa.

Vapaat toimitilat

Loading

Kampuksella ei ole tällä hetkellä vapaita toimitiloja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Älä huoli, autamme sinua – olethan yhteydessä!

Rakennuksia
11
Etäisyys lentokentälle
0,1 km
Etäisyys keskustaan
3,5 km
Kokoustiloja
3
Parkkipaikkoja
1404
Koko jalkapallokenttinä
9,8

Varaa tapaaminen

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

Työskentele Technopolis UMAssa

Matkustatko ja tarvitsetko väliaikaisen työpisteen? UMA-työtilat löydät kaikilta kampuksiltamme. Hintaan kuuluu laadukas vastaanottopalvelu, Technopoliksen moderni liikeympäristö sekä valikoima muita palveluita, jotka helpottavat työskentelyä.

Ülemiste City

Ülemiste City tarjoaa kaikki ensiluokkaisen sijainnin edut, koska kompleksi sijaitsee vilkkaiden kaupunkienvälisten pääteiden läheisyydessä Tallinna – Tartu ja Tallinna – Pietari reittien varrella, ja Tallinnan lentokenttä sekä Ülemisten rautatieasema ovat vain 700 ja 300 metrin päässä. Kompleksille pääsee useista Tallinnan kaupunginosista julkisten liikennereittien kautta ja kaupungin keskusta on vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä.

Ülemiste City on ainutlaatuinen ja inspiroiva ympäristö, joka edistää luovuutta ja innovaatiota. Viron tiedehistorian kunniaksi jokainen Ülemiste Cityn uusista rakennuksista on nimetty jonkun Viron tieteen tunnetun henkilön mukaan.

Miksi muuttaa Technopolikseen?

Moderni liikeympäristömme, laaja palvelutarjontamme ja suuri määrä säännöllisiä seminaareja ja tilaisuuksia ovat vain osa tekijöistä, jotka ovat auttaneet yrityksiä muodostamaan uusia liikesuhteita ja kukoistamaan.

Technopolis Ülemiste tarjoaa laajan palveluvalikoiman yrityksille, joka helpottaa niiden päivittäistä toimintaa, vähentää teknisen huollon yleiskuluja ja antaa yrityksien suunnata energiansa kohti kaupallista päätoimintaansa.

Tyytyväiset asiakkaamme

HERE Technologies

Nordic Semiconductor

Helly Hansen

Kampukset lähellä

Helsinki

Ruoholahti

Technopolis vuokraa vapaata toimitilaa Ruoholahdessa Länsiväylän varresta upein merinäköaloin. Salmisaaren paraatipaikalla kohoavat toimistorakennukset tarjoavat uusia, muuntojoustavia toimistoja erikokoisille yrityksille, jotka etsivät näköalapaikkaa Helsingistä. Ruoholahden toimitilat sijaitsevat meren …