ulemiste-city

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Technopoliksen palvelut joka tarpeeseen

Asiakkaamme arvostavat Technopoliksen palveluvalikoimaa siivouksesta tapahtumiin. Yksinkertaisesta syystä – he voivat keskittyä siihen mitä tekevät parhaiten. Anna meidän hoitaa rutiininomaiset tehtävät, jotta voit keskittyä tärkeisiin asioihin. Lue lisää palveluvalikoimastamme täältä.

Varmistamme palveluidemme käyttökelpoisuuden ja laadun yhdessä palveluntarjoajiemme kanssa ja seuraamme asiakaspalautetta tiiviisti. Nämä kertovat meille, että asiakkaamme viihtyvät meillä. Asiakkaana hoidat palvelutilaukset sähköisen palvelukanamme MyTechnopoliksen kautta.

Yhteisö

Hyödynnä Technopoliksen yritysverkostoa! Muiden Technopoliksen asiakkaiden tarjoamat monipuoliset palvelut …
Tarvitsetko näkyvyyttä yrityksellesi? Technopoliksessa työskentelee yli 1 300 yritystä ja …

Työelämä

Työympäristö

Valitse vapaasti coworking-työtilojen verkostostamme. Nykyaikana työskennellään ajasta ja paikasta riippumatta, ja …

Ravintola Dvigatel

Ravintola Dvigatel toimii Ülemiste Cityssä osoitteessa Lõõtsa 6. Ravintolarakennus remontoitiin perusteellisesti vuonna 2014. Ravintolan pinta-ala on noin 1 800 m² ja sinne mahtuu 370 henkeä.

Ruokailutila on jaettu eri keittiöiden ja hintaluokkien mukaisesti. Ranskalainen kahvila tarjoaa asiakkaille leipomotuotteita ja lämpimiä voileipiä aamusta työpäivän loppuun. Bistro tarjoaa keittoja ja lämpimiä ruokia lounasaikaan, ja grilli sekä pizza- ja pasta-ruokapisteet tarjoavat herkkuja kuten grillattua lihaa, kalaruokaa, pastoja ja pizzoja, jotka valmistetaan asiakkaan edessä. Ravintola Dvigatel sai nimensä tehdaslaitoksesta, joka sijaitsi alueella aikoinaan. Ravintola Dvigatelin toimintaa harjoittaa Sodexo.