Runsaasti kokousmahdollisuuksia!

Soita ja kysy lisää!
Kokouspalvelu, puh 046 712 0000
meeting@technopolis.fi

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Hermia – Verkostoitumismahdollisuuksia ja vapaata toimitilaa Hermiassa

Technopoliksen toimitilat Hermiassa sijaitsevat Hervannassa, Tampereen yliopiston ja VTT:n vieressä loistavien liikenneyhteyksien varrella. Hermian toimitiloissa kaikki palvelut ovat lähellä, sillä kampuksella on tarjolla kokoustiloja, ravintoloita sekä ruokakauppa ja liikuntakeskus.

Hermian toimitiloissa järjestetään useita yritysten välisiä verkostoitumistapahtumia business-aamupaloista yhteisiin puurojuhliin, mikä vahvistaa entisestään tiloissa toimivien yritysten luomaa laajaa yhteistyöverkostoa.

Vapaat toimitilat

Loading

Kampuksella ei ole tällä hetkellä vapaita toimitiloja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Älä huoli, autamme sinua – olethan yhteydessä!

Rakennuksia
10
Etäisyys keskustaan
10 km
Kokoustiloja
20
Ravintoloita
2
Koko jalkapallokenttinä
5,3
Vierasparkkipaikkoja
63

Varaa tapaaminen

Pidä hybridikokous!

Tavoita kenet tahansa, missä tahansa tai millä laitteella tahansa Technopoliksen tehokkaissa ja hygieenisissä kokoustiloissa.

Varaa kokouksesi

meeting@technopolis.fi

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

Toimitilat yliopistokampuksella loistavien yhteyksien varrella

Hermian modernit toimitilat sijaitsevat 15 minuutin päässä Tampereen keskustasta Kehätien ja Helsingin moottoritien tuntumassa. Nokia Communicatorin synnyinjuurilla on kymmeniä korkean teknologian yrityksiä ja niiden käytössä laaja korkeakoulutettujen verkosto. Autoilijoille on toimistohotellin yhteydessä satoja pysäköintipaikkoja. Rautatieasemalle on vilkkaalta Hermian kampusalueelta nopeat julkisen liikenteen yhteydet.

Palveluja kokoustiloista liikuntakeskukseen

Hervannan alue on täynnä elämää ja monipuolisia palveluita. Vapaata toimitilaa on tarjolla niin pienille kuin suurillekin yrityksille, ja toimistoja voidaan muuntaa joustavasti moniin eri tarpeisiin. Yritysten arkea helpottavat siivous- ja kiinteistöpalvelut sekä monipuoliset verkostoitumistapahtumat takaavat eri alojen osaajien viihtymisen. Hermian uusituissa toimitiloissa on tarjolla kaikki palvelut korkeatasoisesta auditoriosta ja neuvottelutiloista liikuntakeskukseen ja suosittuihin lounasravintoloihin.

Tyytyväiset asiakkaamme

HERE Technologies

Nordic Semiconductor

Helly Hansen

Kampukset lähellä

Technopoliksen uudet, korkeatasoiset vuokrattavat toimitilat Tampereen keskustassa Asemakeskuksessa, ovat sekä viihtyisät että tehokkaat. Asemakeskuksen toimitilat on rakennettu korkeiden standardien mukaan, omalla tavallaan persoonalliseksi, näyttäväksi ja toimivaksi. Asemakeskuksessa on …
Technopoliksen Yliopistonrinteen tilatehokkaat vuokrattavat toimitilat Tampereen keskustassa sijaitsevat parhaalla paikalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja vain viisi minuuttia rautatieasemalta. Huippumodernit toimitilat on rakennettu 2010-luvulla ja kampuksen uusimmat kaksi toimistorakennusta …