Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Hermia – Vapaata toimitilaa ja verkostoitumismahdollisuuksia Tampereen teknillisen yliopiston vieressä

Hermian toimitilat sijaitsevat Tampereen teknillisen yliopiston ja VTT:n vieressä loistavien liikenneyhteyksien varrella. Hervannassa kaikki palvelut ovat lähellä, ja Technopoliksen toimitiloissa jo yli 100 yrityksellä on käytössään runsas valikoima toimistopalveluita, kokoustiloja, ravintoloita sekä ruokakauppa ja liikuntakeskus. Toimitiloissa järjestetään useita yritysten välisiä verkostoitumistapahtumia business-aamupaloista yhteisiin puurojuhliin. Asiakkaita ja henkilökuntaa voi hemmotella Hermian uusituissa saunatiloissa, joista on komeat näkymät Hervannan kattojen ylle.

Vapaat toimitilat

Rakennuksia
10
Etäisyys keskustaan
10 km
Kokoustiloja
20
Ravintoloita
2
Koko jalkapallokenttinä
5,3
Vierasparkkipaikkoja
63

Varaa tapaaminen

Miksi muuttaisit Technopolikseen?

Työskentely Technopoliksen tiloissa antaa sinun keskittyä siihen minkä osaat parhaiten – oman busineksesi pyörittämiseen. Me hoidamme osan jokapäiväisistä tylsistä tehtävistä sillä välin kun sinä keksityt olennaiseen. Kun haluat nauttia kupillisen kahvia ja jutella jonkun kanssa löydät paljon muiden yritysten työtekijöitä kampuksiltamme juttuseuraksi. Kaikki tämä ja paljon muuta Technopoliksella.

Työskentele Technopolis UMAssa

Matkustatko ja tarvitsetko väliaikaisen työpisteen? UMA-työtilat löydät kaikilta kampuksiltamme. Hintaan kuuluu laadukas vastaanottopalvelu, Technopoliksen moderni liikeympäristö sekä valikoima muita palveluita, jotka helpottavat työskentelyä.

Toimitilat yliopistokampuksella loistavien yhteyksien varrella

Hermian modernit toimitilat sijaitsevat 15 minuutin päässä Tampereen keskustasta Kehätien ja Helsingin moottoritien tuntumassa. Nokia Communicatorin synnyinjuurilla on kymmeniä korkean teknologian yrityksiä ja niiden käytössä laaja korkeakoulutettujen verkosto. Autoilijoille on toimistohotellin yhteydessä satoja pysäköintipaikkoja. Rautatieasemalle on vilkkaalta Hermian kampusalueelta nopeat julkisen liikenteen yhteydet.

Palveluja videoneuvottelutiloista liikuntakeskukseen

Hervannan alue on täynnä elämää ja monipuolisia palveluita. Vapaata toimitilaa on tarjolla niin pienille kuin suurillekin yrityksille, ja toimistoja voidaan muuntaa joustavasti moniin eri tarpeisiin. Yritysten arkea helpottavat siivous- ja kiinteistöpalvelut sekä monipuoliset verkostoitumistapahtumat takaavat eri alojen osaajien viihtymisen. Hermian uusituissa toimitiloissa on tarjolla kaikki palvelut korkeatasoisesta auditoriosta ja videoneuvottelutiloista liikuntakeskukseen ja suosittuihin lounasravintoloihin.

Kampukset lähellä

Edustavaa, toimivaa ja viihtyisää toimitilaa Tampereen ydinkeskustassaYliopistonrinteen tilatehokkaat ja joustavat toimitilat sijaitsevat Tampereen parhaalla paikalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja vain viisi minuuttia rautatieasemalta. Huippumodernit toimitilat on …
Tampere

Mediapolis

Mediapoliksen täysin remontoidut toimitilat yrityksille sijaitsevat tarinoiden ja televisiohistorian ainutlaatuisessa maailmassa vain 10min ajomatkan päässä keskustasta kauniin Tohloppi-järven rannalla. Mediapoliksen businessympäristö sijaitsee erinomaisten  kulkuyhteyksien päässä myös lentokentältä ja …
Tampere

Hermia

Hermian toimitilat sijaitsevat Tampereen teknillisen yliopiston ja VTT:n vieressä loistavien liikenneyhteyksien varrella. Hervannassa kaikki palvelut ovat lähellä, ja Technopoliksen toimitiloissa jo yli 100 yrityksellä on käytössään runsas valikoima …