Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Technopolis on myynyt Mediapolis-kampuksensa Hemfosa Fastigheterille.
Kampuksen omistus siirtyi uudelle omistajalle 29.11.2019.
Lue lisää lehdistötiedotteestamme.

Vapaat toimitilat

Loading

Kampuksella ei ole tällä hetkellä vapaita toimitiloja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Älä huoli, autamme sinua – olethan yhteydessä!

Etäisyys keskustaan
6,5 km
Kokoustiloja
10
Ravintoloita
1
Koko jalkapallokenttinä
4,5
Studioita
2
Elokuvateatterin kapasiteetti
110

Varaa tapaaminen

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

Miksi muuttaisit Technopolikseen?

Työskentely Technopoliksen tiloissa antaa sinun keskittyä siihen minkä osaat parhaiten – oman busineksesi pyörittämiseen. Me hoidamme osan jokapäiväisistä tylsistä tehtävistä sillä välin kun sinä keskityt olennaiseen. Kun haluat nauttia kupillisen kahvia ja jutella jonkun kanssa löydät paljon muiden yritysten työtekijöitä kampuksiltamme juttuseuraksi. Kaikki tämä ja paljon muuta Technopoliksella.

Toimitilat uudistettu rennolla tyylillä

Toimitilat on uudistettu remontein rough & casual-hengessä vuosina 2012-2014. Vuokrattavat toimitilat ovat kooltaan 11-300m2. Alle 10 hengen yrityksille tarjoamme toimitilaa Business Zonelta, jossa asiakkailla on oman lukittavan toimitilan lisäksi käytössään yhteiskeittiö, taukotila ja hyvin varusteltu kokoustila. Isommille yrityksille tarjoamme omia toimistotiloja ylemmistä kerroksista, joista avautuvat kauniit näkymät Tohloppi-järvelle ja ympäröivään metsään. Väliaikaiseen tai osa-aikaiseen tarpeeseen tarjoamme työpisteitä loungesta tai omasta valmiiksi kalustetusta päivätyöhuoneesta.

Elokuvateatteri, studioita ja värikkäitä kokoustiloja

Toimitilojen vuokrasopimukseen sisältyvät kaikki yrityksen tarvitsemat peruspalvelut kuten sähkö, siivous, tietoliikenne, kiinteistöhuolto, vartiointi ja aulapalvelu. Toimitilojen yrityksille on tarjolla kuntosali, suihkut ja pukuhuoneet, erikokoisia kokoustiloja sekä edustussauna. Toimitiloissa on elokuvateatterina toimiva auditorio, avoimia ja maksuttomia verkottumistapahtumia ja koulutuksia, TAMK:n media-alan kirjasto, opastettuja kierroksia YLE:n studioille sekä mahdollisuus osallistua studioyleisöksi eri tuotantoihin. Toimistoasiakkaiden käytössä on lisäksi ravintola ja studiotilat, jotka soveltuvat isompien tapahtumien ja juhlien järjestämiseen. Lounastaminen ja kahvihetket sekä kokousten ja tapahtumien tarjoilut onnistuvat Mediapoliksen Live ravintolassa. Toimitilojen aulassa sijaitseva Allbright-kahvio on mainio pysähdys- ja kohtaamispaikka.

Tyytyväiset asiakkaamme

HERE Technologies

Nordic Semiconductor

Helly Hansen

Kampukset lähellä

Technopoliksen uudet, korkeatasoiset vuokrattavat toimitilat Tampereen keskustassa Asemakeskuksessa, ovat sekä viihtyisät että tehokkaat. Asemakeskuksen toimitilat on rakennettu korkeiden standardien mukaan, omalla tavallaan persoonalliseksi, näyttäväksi ja toimivaksi. Asemakeskuksessa on …
Technopoliksen Yliopistonrinteen tilatehokkaat vuokrattavat toimitilat Tampereen keskustassa sijaitsevat parhaalla paikalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja vain viisi minuuttia rautatieasemalta. Huippumodernit toimitilat on rakennettu 2010-luvulla ja kampuksen uusimmat kaksi toimistorakennusta …
Tampere

Mediapolis

Technopolis on myynyt Mediapolis-kampuksensa Hemfosa Fastigheterille. Kampuksen omistus siirtyi uudelle omistajalle 29.11.2019.
Tampere

Hermia

Technopoliksen toimitilat Hermiassa sijaitsevat Hervannassa, Tampereen yliopiston ja VTT:n vieressä loistavien liikenneyhteyksien varrella. Hermian toimitiloissa kaikki palvelut ovat lähellä, sillä kampuksella on tarjolla kokoustiloja, ravintoloita sekä ruokakauppa ja …