Paikalla on väliä

Hyvä sijainti yhteisöllisyydellä ja laajalla palvelukirjolla varustettuna mahdollistaa keskittymisen siihen, mitä parhaiten osaat.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Tampere
Kokoustilat
Mediapolis

Kokoustilat Tampere

Varaa kokoustilat Tampereelta

Tampereen yli neljäkymmentä erikokoista kokoustilaa tarjoavat erinomaiset puitteet kokouksiin, aamiaistilaisuuksiin, messuihin, elokuvanäytöksiin, saunailtoihin ja cocktail-tilaisuuksiin. Hyvin muokattavissa olevat kokoustilat ja tasokkaat oheispalvelut takaavat pienten ja suurten tilaisuuksien onnistumisen. Kokoustilojen varauksista, kokousjärjestelyistä ja vieraiden opastamisesta  huolehtii Technopoliksen henkilökunta. Herkulliset ja monipuoliset kokoustarjoilut saa tilattua helposti kampusten tasokkaista ravintoloista.

Korkeatasoisella tekniikalla varustellut kokoustilat ja leffateatteri

Technopoliksen kokoustilat sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien päässä Tampereen keskustan, Hermian ja Mediapoliksen  kampuksilla. Kokoustiloissamme on perusvarustuksena videotykki, lcd-näyttö, fläppi- tai tussitaulut sekä langaton verkko maksutta käytössäsi. Mediapoliksen kokoustiloista löytyy erikoisuuksina smartwall-tussiseinä sekä elokuvaominaisuuksin varustettu auditorio joka muuntuu elokuvateatteriksi mahtavine äänineen ja kuvanlaatuineen.

Edustustilat ja saunat upein näköaloin

Tampereen saunatilat tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja pienen porukan saunailloista suurempiin virkistystilaisuuksiin. Tampereella on tarjolla upeita kaupunki – ja järvinäkymiä,  lempeitä löylyjä, takkatulen tunnelmaa ja maistuvia tarjoiluita. Keskustassa sijaitsevassa Yliopistonrinteen Kansleri-saunatilassa nautitaan höyrysaunan lämmöstä ja hulppeista näkymistä Tampereen kattojen yli. Maistuvat kahvi- ja ruokatarjoilut saunatiloihin toimittaa kampuksen ravintola Aleksis. 350-paikkaisessa ravintolassa onnistuvat isommatkin edustustilaisuudet ja pikkujoulut.

Seminaaritiloja ja auditorioita suuriinkin tilaisuuksiin

Tampereelta löytyy laaja valikoima erikokoisia seminaaritiloja. Hermia tarjoaa 30 hengen kokoustilan sekä pyöreän ja tasalattiaisen auditorion, joka on ideaali alle 100 henkilön seminaaritilaisuuksille. Yliopistonrinteeltä löytyy tasalattiainen Häggman-Sali, johon mahtuu seminaarimuodossa 150 henkilöä, ja pöytien kera 80 henkilöä. Tyylikkääseen Enqvist–saliin mahtuu luokkamuodossa 40 ja tuolien kanssa 80 henkilöä. Mediapoliksessa on erikoisuutena elokuvanäytöksiin soveltuva nousevalattiainen auditorio Kino, jossa on 110 paikkaa.

Videoneuvottelut Tampereelta maailmalle

Tampereen Hermian, Mediapoliksen ja Yliopistonrinteen toimitiloissa on varattavissa laadukkaat videoneuvottelutilat, joiden avulla säästät aikaa, rahaa ja ympäristöä. Videoneuvottelutilojen huipputeknologia on käytössäsi yhdellä puhelinsoitolla. Asiantuntijamme järjestävät sinulle vaivattomasti videoneuvottelun minne päin maailmaa tahansa. Technopoliksen kokouspalveluiden kautta saat maistuvat tarjoilut myös videokokouksiin ja osaava asiakaspalvelumme varmistaa videoyhteyden onnistumisen.

Kokoustilat

Lataa käytännölliset vinkkimme onnistuneen videokonferenssin järjestämiseen

Videokokous säästää matkustusaikaa ja -rahaa. Lataa ilmainen “Näin jarjestät onnistuneen videoneuvottelun.pdf” -opas (pdf 4,2 mb).

 

Tilaa kokousuutiskirjeemme

Olemme yksi markkinoiden suurimmista kokouspalvelutarjoajista. Meillä voit valita 278 kokoustilasta 12 kaupungissa ja 5 maassa. Kokousuutiskirjeemme kertoo ajankohtaisista tarjouksista, uutisista ja vinkeistä onnistuneisiin kokouksiin ja järjestelyihin.

Lue oppaamme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiseen

Järjestämme vuodessa yli 170 tapahtumaa. Isojen tai pienten tilaisuuksien järjestämisessä on aina monta liikkuvaa osaa. Lataa ilmainen “Näin järjestät onnistuneen tilaisuuden.pdf” -opas (pdf 5,4 mb).