Yliopistonrinteellä runsaasti kokousmahdollisuuksia!

Soita ja kysy lisää!
Kokouspalvelu, puh 040-4504017
meeting@technopolis.fi

Tutustu coworking-tiloihimme

UMA by Technopolis Lue lisää

Edustavaa, toimivaa ja viihtyisää toimitilaa Tampereen ydinkeskustassa

Yliopistonrinteen tilatehokkaat ja joustavat toimitilat sijaitsevat Tampereen parhaalla paikalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja vain viisi minuuttia rautatieasemalta. Huippumodernit toimitilat on rakennettu 2010-luvulla korkein standardein ja kampuksen uusimmat kaksi toimistorakennusta valmistuivat kesällä 2016.

Kampus tarjoaa näyttävät puitteet eri kokoisille ja -tyyppisille toimijoille Tampereen eläväisessä business-elämän keskuksessa. Kampukselta löytyy sopivia tiloja yhdelle tai sadoille henkilöille. Henkilöstön arvostamassa työympäristössä on mm. laadukas kuntosali ja ravintola, monipuolinen kokouskeskus sekä upeat sauna- ja VIP-tilat, joista avautuvat hulppeat näkymät kaupungin kattojen yli.

Vapaat toimitilat

Etäisyys lentokentälle
16 km
Etäisyys keskustaan
1 km
Kokoustiloja
28
Ravintoloita
1
Koko jalkapallokenttinä
2,5
Vierasparkkipaikkoja
140

Varaa tapaaminen

Miksi muuttaisit Technopolikseen?

Työskentely Technopoliksen tiloissa antaa sinun keskittyä siihen minkä osaat parhaiten – oman busineksesi pyörittämiseen. Me hoidamme osan jokapäiväisistä tylsistä tehtävistä sillä välin kun sinä keksityt olennaiseen. Kun haluat nauttia kupillisen kahvia ja jutella jonkun kanssa löydät paljon muiden yritysten työtekijöitä kampuksiltamme juttuseuraksi. Kaikki tämä ja paljon muuta Technopoliksella.

Työskentele Technopolis UMAssa

Matkustatko ja tarvitsetko väliaikaisen työpisteen? UMA-työtilat löydät kaikilta kampuksiltamme. Hintaan kuuluu laadukas vastaanottopalvelu, Technopoliksen moderni liikeympäristö sekä valikoima muita palveluita, jotka helpottavat työskentelyä.

Tampereen keskeisin kokouspaikka

Ylipistonrinteen toimitilat sijaitsevat Tampereen ydinkeskustassa rautatieaseman vieressä. Toimistohotellin kokoustilat tarjoat edustavat puitteet  kaupungin sykkeessä niin pienille kuin suurillekin tilaisuuksille. Isoimmassa kokoustilassa järjestyvät jopa 150 hengen tilaisuudet ja Aleksis- ravintolassa voidaan järjestää kaikkea häätilaisuuksien ja muotinäytösten väliltä. Parkkitilaa löytyy runsaasti toimitilojen yhteydessä olevasta pysäköintihallista.

Joustavia toimitiloja Tampereen ytimessä

Kesällä 2016 valmistuva laajennus antaa yrityksille mahdollisuuden kasvuun tuoden entistä enemmän joustavia toimitilaratkaisuja. Toimistotalon monet viihtyisät sohvaryhmät ja tilava kahvio antavat veloituksetonta lisätilaa tapaamisiin ja työhön. Vieraiden ystävällisestä vastaanotosta huolehtii Technopoliksen oma aulapalvelu, joka hoitaa myös kaikki juoksevat asiat yritysten puolesta. Kampuksen kaikkiaan 1400 osaajan verkostoa vahvistetaan erilaisilla toimistojen yhteisillä business-tapahtumilla aamiaisista iltatilaisuuksiin asti.

Kampukset lähellä

Edustavaa, toimivaa ja viihtyisää toimitilaa Tampereen ydinkeskustassaYliopistonrinteen tilatehokkaat ja joustavat toimitilat sijaitsevat Tampereen parhaalla paikalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja vain viisi minuuttia rautatieasemalta. Huippumodernit toimitilat on …
Tampere

Mediapolis

Mediapoliksen täysin remontoidut toimitilat yrityksille sijaitsevat tarinoiden ja televisiohistorian ainutlaatuisessa maailmassa vain 10min ajomatkan päässä keskustasta kauniin Tohloppi-järven rannalla. Mediapoliksen businessympäristö sijaitsee erinomaisten  kulkuyhteyksien päässä myös lentokentältä ja …
Tampere

Hermia

Hermian toimitilat sijaitsevat Tampereen teknillisen yliopiston ja VTT:n vieressä loistavien liikenneyhteyksien varrella. Hervannassa kaikki palvelut ovat lähellä, ja Technopoliksen toimitiloissa jo yli 100 yrityksellä on käytössään runsas valikoima …